Powered By Blogger

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2011

Μας… έσωσε πάλι ο Παπανδρέου με τη “μασκαρεμένη” χρεοκοπία

Το καθεστώς έδω και μερικές ώρες δίνει μάχη να παρουσιάσει την επαίσχυντη συμφωνία ως… εθνική επιτυχία. Σύμφωνα με τον … εθνικό μας σωτήρα, «μία καινούρια ημέρα ξημερώνει και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Έλληνες για την υπεράνθρωπη θυσία τους…
Χωρίς τη δική τους συγκλονιστική προσπάθεια, όλα θα είχαν τελειώσει τον περασμένο Μάιο. Θα είχαμε χρεοκοπήσει με τραγικές συνέπειες… Διαπραγματευτήκαμε με ισχυρό εργαλείο την αξιοπιστία μας και αποφύγαμε το θανάσιμο κίνδυνο της χρεοκοπίας… Και μόνο που βρισκόμαστε εδώ είναι επίτευγμα», είπε ο πρωθυπουργός. Γαντζωμένος στην καρέκλα του και μη αντιλαμβανόμενος ότι η όποια συμφωνία υπερβαίνει κατά πολύ το βίο αυτής της κυβέρνησης, ο Γ. Παπανδρέου ερμήνευσε, κατά πως τον συμφέρει, τον ελληνικό λαό, λέγοντας ότι «ο λαός θέλει αλλαγές, όχι εκλογές».

http://www.kentrinews.gr/

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΕΛΟΣ
ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΟΝ 5η ΠΡΩΙΝΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΕΤΟΥΣ 2011 Η ΧΩΡΑ ΤΕΛΕΙ
ΥΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑ ΚΑΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗ

Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ
Ανώνυμος είπε...

11 χρόνια βαρβαρότητας για να επιστρέψει το χρέος στα επίπεδα του 2009

Αυτό είναι το ρεζουμέ του "κουρέματος". Το 2020, θα επιστρέψει η Ελλάδα σε χρέος 120% του ΑΕΠ, όσο δηλαδή το άφησε ο Καραμανλής. Υποθηκεύσαμε την εθνική κυριαρχία, διαλύσαμε την κοινωνική συνοχή, πετσοκόψαμε μισθούς και συντάξεις, στραγγίξαμε την αγορά από την υπερφορολόγηση, πνίξαμε την επιχειρηματικότητα, φέραμε την κατάθλιψη στον ελληνικό λαό, για να μπορέσουμε μετά από 11 χρόνια άγριας λιτότητας για τους πολλούς, να επιστρέψουμε στα επίπεδα του 2009. Το 2020 !
Αυτό είναι το τελικό αποτέλεσμα των άπειρων άστοχων...
Ανώνυμος είπε...

Επευτεύχθη συμφωνία στην ΕΕ:
Μόνιμα η τρόικα στην Ελλάδα

- Το 2020..............ΟΥΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ,

επιστρέφουμε εκεί που μας άφησε ο Καραμανλής το 2009 !

-Μείωση χρέους 100 δις, 30 δις στις Τράπεζες

Συνοπτικά:
-Μείωση του ελληνικού χρέους 50% που σημαίνει 100 δις κούρεμα άρα ουσιαστική μείωση περίπου 27-28%.
-30 δις εγγύσεις στις τράπεζες εκ των οποίων τα 15 δις θα προέρχονται από τις αποκρατικοποιήσεις.
-Μόνιμη παρουσία - ενισχυμένη εποπτεία της τρόικα στην Ελλάδα.
-Από τις αποκρατικοποιήσεις τα 15 δις θα δοθούν στο ταμείο ενίσχυσης του EFSF (και θα επιστρέψουν έτσι στις ελληνικές τράπεζες - ο ιδιωτικός τομέας θα βάλει τα αλλά 15 δις που θα χρειαστούν για την ενίσχυσή τους).
-Μέχρι το 2020 το χρέος της Ελλάδος θα έχει υποχωρήσει στο 120% του ΑΕΠ δηλ. όσο το παρέδωσε ο Καραμανλής το 2009.
- Την πρόθεσή της να συστήσει στην αρμόδια επιτροπή του ΔΝΤ την εκταμίευση της 6ης δόσης του δανείου προς την Ελλάδα, ανακοίνωσε η Λαγκάρντ.

Μετά απ' όλα αυτα, ο Γιωργάκης έκανε δηλώσεις ότι μας έσωσε και έκλεισε τους λογαριασμούς μας με το παρελθόν....

Σε όσους ζήσετε... ΑΜΗΝ μας +
Ανώνυμος είπε...

οι βρυκολακες της ε.ε. εβγαλαν την αποφαση της τελικης εξοντωσης μας. ο αρχιμαεστρος με τα κροκοδειλια δακρυα της σατανιστης τελετης που διαδραματιστηκε μετα τα μεσανυχτα. Ο ΧΑΡΟΣ! ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ!
Ανώνυμος είπε...

Προσβάλει τη νοημοσύνη όλων.Να δούμε αν και τώρα η επαίσχυντη κοινοβουλευτική του ομάδα θα υποστηρίξει με ψήφο την υποδούλωση της χώρας.
Ανώνυμος είπε...

===Σ Υ Ν Τ Α Γ Μ Α ==


Αρθρο - 28

• 2. Για να εξυπηρετηθεί σπoυδαίo εθνικό συμφέρoν και να πρoαχθεί η συνεργασία με άλλα κράτη, μπoρεί να αναγνωρισθoύν, με συνθήκη ή συμφωνία, σε όργανα διεθνών oργανισμών αρμoδιότητες πoυ πρoβλέπoνται από τo Σύνταγμα.
Για την ψήφιση νόμoυ πoυ κυρώνει αυτή τη συνθήκη ή συμφωνία απαιτείται πλειoψηφία των τριών πέμπτων τoυ όλoυ αριθμoύ των βoυλευτών.
Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ ΤΩΡΑ!
Ανώνυμος είπε...

7 Οκτ 2011
Βενιζέλος: «Απαλλάχτηκε το έθνος από ένα σημαντικό βάρος»

Δείτε τις δηλώσεις του Υπουργού Οικονομικών το ξημέρωμα:

Απαλλάχτηκε το έθνος από ένα σημαντικό βάρος δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος μετά το πέρας της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες.


«Αδυνατώ να πιστέψω ότι θα υπάρξει κάποιος που δεν θα θελήσει να στηρίξει αυτή τη συμφωνία» αναφέρει στη δήλωσή του αμέσως μετά τη σύνοδο κορυφής ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Αδυνατώ να πιστέψω πως υπάρχει έστω και ένα πολιτικό κόμμα στη Βουλή, έστω κι ένας υπεύθυνος πολιτικός ηγέτης που δεν θέλει κι αυτός να βάλει την υπογραφή του στην απαλλαγή του έθνους μας από ένα σημαντικό μέρος του ιστορικού βάρους του δημοσίου χρέους.

Αυτό το νόημα είχαν και όλες οι δηλώσεις που είχαμε κάνει και ο πρωθυπουργός και εγώ σε συνεννόηση μαζί του τις προηγούμενες μέρες.

Και κάποιοι που βιάστηκαν να τοποθετηθούν αρνητικά στις όποιες αποφάσεις της σημερινής Συνόδου, χωρίς να έχουν την στοιχειώδη υπομονή να περιμένουν να δουν ποιές θα είναι οι αποφάσεις αυτές, όσοι έσπευσαν να τοποθετηθούν αρνητικά την ώρα που εμείς ζητούσαμε συναίνεση και στήριξη για να είναι ισχυρότερη η διαπραγματευτική θέση της χώρας, νομίζω ότι σήμερα θα έχουν μετανοιώσει.

Αλλά, επειδή η στιγμή είναι σημαντική και επειδή πρέπει να μας διακρίνει πάντα μια μεγάλη πολιτική και εθνική γενναιοδωρία, η θέση μας είναι πάντα μια θέση ενότητας και συναίνεσης γιατί πρέπει να πορευτούμε ως τόπος και να ανορθώσουμε την πατρίδα μας».


σχόλια: =====ΑΙΣΧΟΣ-ΑΙΣΧΟΣ-ΑΙΣΧΟΣ-ΑΙΣΧΟΣ-ΑΙΣΧΟΣ
κρεμάλα είπε...

κρεμάλα
ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ είπε...

ουδέν σχόλιο ,μόνο

ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ.....γουδί άπαντες.
Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΤΑΡΑ ΔΩΣΙΛΟΓΕ ΓΑΠΑ
ΔΕ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΤΗ ΚΡΕΜΑΛΑ
[ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ Κ-Ο-ΛΟ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΘΑ ΦΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΚΑΝΤΑΦΙ ]
MacGyver είπε...

ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕΣ ΠΟΛΛΑ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΣ ΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΠΙΚΟΣ ΠΑΛΙΟΚΑ/ΡΓΙ/ΟΛΗ ΕΛΛΕΕΙΝΕ ΤΟΜΑΡΙ ΔΟΥΛΕ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ, ΓΛΥΦΤΗ
Ο ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ΕΧΕΙ ΚΑΚΑΛΑ, ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΝΑΠΑΤΕ ΝΑ ΠΗΔΗΧΤΕΙΤΕ..
ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑΠΑΣ ΝΑ ΠΗΔΗΧΤΗΣ.
Ανώνυμος είπε...

ΘΡΑΣΟΣ-ΚΑΦΡΙΛΑ-ΠΡΟΔΟΣΙΑ-ΛΕΗΛΑΣΙΑ-ΚΟΡΟΙΔΙΑ-ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ-ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ-ΒΙΑ- Αυτο ειναι το καθεστως που μας κυβερναει σημερα, αλλα στο βαθος ερχεται η Νεμεσις και φερνει δικαιοσυνη και συλληψεις,λαικα δικαστηρια,λυντσαρισματα,φυλακη,δημευση περιουσιων.Προδοτοσκυλα θα πληρωσετε ολοι σας σε οποιο κομμα και αν ανηκετε.
Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ,ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ...
Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΟΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ? ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ? ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ? ΑΣ ΒΓΕΙ Η ΓΛΩΣΣΟΥ Η ΚΑΝΕΛΛΗ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ? ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΧΟΥΝ? ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ?
Ανώνυμος είπε...

Στα χέρια κόντεψαν να του μήνουν οι συνεργάτες του ΓΑΠ !!!
- Έμφραγμα υπέστη ο Γλυνός στις Βρυξέλλες.

Έμφραγμα υπέστη ο Γιώργος Γλυνός, σύμβουλος του πρωθυπουργού σε ευρωπαΪκά θέματα και επικεφαλής από ελληνικής πλευράς της «ομάδας Μπαρόζο», κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων στις Βρυξέλλες, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου κατά τη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το τέλος της Συνόδου Κορυφής.

Όπως δήλωσε ο κ. Παπανδρέου, ο κ. Γλυνός πιέστηκε από τις έντονες διαπραγματεύσεις με αποτέλεσμα να επιβαρυνθεί η υγεία του. Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τον πρωθυπουργό, η κατάσταση της υγείας του είναι καλή.

Προβλήματα υγείας αντιμετώπισε ακόμη ένας στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου. Ο Γιάννης Ζανιάς, επίσης χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου δέχθηκε τις περιποιήσεις των γιατρών μετά το τέλος της πρώτης Συνόδου Κορυφής των Βρυξελλών, την περασμένη Κυριακή.
Ο κ. Ζανιάς ένιωσε έντονη δυσφορία, βάρος στο στήθος και ανέβασε πίεση. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι είχε πάθει κρίση άγχους εξαιτίας των δραματικών στιγμών.

Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του για την υποστήριξη και την μάχη που έδωσαν για τη * διάσωση της χώρας.

newpost.gr


* ΑΠΛΩΣ να διορθώσω το λάθος, πάλι, του Ηλιθίου
για τη ΔΙΑΛΥΣΗ της χώρας.
Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΘΑΨΕ ΠΡΩΤΑ Ο ΣΤΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΓΑΠΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΥΠΕΣΤΗ ΕΜΦΡΑΓΜΑ. ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ!
Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ
Ανώνυμος είπε...

Κρήτη: Έτοιμο το σχέδιο... διαφυγής του Παπανδρέου!

Στο «κόκκινο» θα βρίσκονται τα μέτρα ασφαλείας της αστυνομίας ενόψει της καθόδου του Πρωθυπουργού την Παρασκευή, για να παραστεί στις διήμερες εργασίες του συνεδρίου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, στον Άγιο Νικόλαο.

Τα τελευταία 24ωρα γίνονται αλλεπάλληλες συσκέψεις στα επιτελεία των Αστυνομικών Διευθύνσεων Ηρακλείου και Λασιθίου για τον σχεδιασμό των μέτρων ασφαλείας που θα εφαρμοστούν προκειμένου ο πρωθυπουργός να φθάσει απρόσκοπτα στο χώρο του ξενοδοχείου
όπου θα διεξαχθεί το συνέδριο.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, θα επιστρατευτούν δυνάμεις απ' όλη την Κρήτη με τις διμοιρίες να παρατάσσονται σε «ευαίσθητα» σημεία της διαδρομής από το Ηράκλειο προς το Λασίθι.

Οι διωκτικές Αρχές έχουν προχωρήσει σε «ακτινογράφηση» του δρομολογίου και βασικό τους μέλημα είναι να κρατήσουν ανοιχτό το δρόμο κατά την διέλευση του πρωθυπουργού.

Λόγω των συγκυριών, γνωρίζουν ότι πιθανότατα θα υπάρξουν κινητοποιήσεις και ενδεχομένως συγκεντρώσεις από πολίτες και εκπροσώπους παραγωγικών και επαγγελματικών τάξεων που θα θελήσουν να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους για τα σκληρά οικονομικά μέτρα, γι' αυτό ακριβώς στόχος τους είναι να διασφαλίσουν ότι δε θα υπάρξουν αποκλεισμοί δρόμων.


ούτε ΧΟΥΝΤΑ να είχαμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια