Powered By Blogger

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2011

Πως και γιατί η Eurogendfor μπορεί να μπει στην Ελλάδα


Όντως υπάρχει πρόβλημα στην Ελλάδα και την Eurogendfor. Το ότι η ξένη αυτή αστυνομία βρίσκεται σε αποστολή στην Ελλάδα είναι μόνο η αρχή. Όπως ανέφερε ο Golem XIV στο άρθρο του, όλα είναι δυνατά λόγω της Συνθήκης της Λισσαβόνας. Άλλα υπάρχει και ένα άλλο πρόβλημα με αυτή τη συνθήκη: προβλέπει την θανατική ποινή σε περιπτώσεις ταραχών και....
εξεγέρσεων. Κοιτάξτε εδώ.

Μέχρι στιγμής, η στρατηγική τους μοιάζει να έχει μια λογική συνάφεια. Πρώτα φτιάχνουν τη νομοθεσία (τη συνθήκη, εν προκειμένω) που τους επιτρέπει να καταφέρονται εναντίον οποιωνδήποτε πολιτών της ΕΕ είναι δυσαρεστημένοι με τις πολιτικές της κυβέρνησής τους.
Μετά φτιάχνουν την ειδικά εκπαιδευμένη αστυνομία και στη συνέχεια δημιουργούν την κρίση.
Ο λαός φτωχαίνει όλο και περισσότερο, χάνει την ψυχραιμία του, πέφτει σε κατάθλιψη και εξοργίζεται.
Το επόμενο βήμα είναι να δημιουργήσουν ένα γενικό κύμα διαδηλώσεων που τελικά γίνεται κίνημα διαμαρτυρίας, και έτσι χτίζουν το φόντο των εξεγέρσεων που θα επακολουθήσουν.

Χρησιμοποιούν την στρατοχωροφυλακή της ΕΕ, διαλέγοντας στρατιώτες από μια χώρα και στέλλοντάς τους να υπηρετήσουν σε μια άλλη. Είναι γνωστό ότι για τα μέλη ενός σώματος στρατονομίας είναι δύσκολο να επιτίθενται εναντίον συμπατριωτών τους, γι αυτό και έχουν οργανώσει αυτές τις διασυνοριακές αποστολές.
Η Συνθήκη της Λισσαβόνας τους δίνει το δικαίωμα να εφαρμόζουν την θανατική ποινή σε ορισμένες περιπτώσεις, τις οποίες οι ίδιοι επινόησαν εσκεμμένα.
Ελέγχουν τα συμβατικά ΜΜΕ, με αποτέλεσμα να ελέγχουν το μεγάλο μέρος της ροής των πληροφοριών.
Τις τελευταίες 2-3 δεκαετίες, όλες οι νομοθεσίες που ψηφίστηκαν τόσο σε μεμονωμένα κράτη-μέλη της ΕΕ όσο και στην ίδια την Ευρωβουλή τροποποιήθηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε να μεταβάλουν τον τρόπο σκέψης των πολιτών όσον αφορά τις αντιδράσεις τους σε περιορισμούς των δικαιωμάτων και των ελευθεριών τους.

Στόχοι αυτών των συστηματικών αλλαγών ήταν κυρίως:

Στόχος 1ος: Να απομονώσουν τους πολίτες τον έναν από τον άλλο και να τους εμπνεύσουν φόβο, έτσι ώστε να τους κυριεύσει το συναίσθημα της απογοήτευσης, της οργής ΚΑΙ… τελικά της απροθυμίας να γνωριστούν μεταξύ τους, να συμπορευθούν και να αγωνιστούν ειρηνικά, σύμφωνα με τα δικαιώματα που τους παρέχει το Σύνταγμα της χώρας τους, δηλαδή υπερασπίζοντας τα δικαιώματά τους μέσω διαδηλώσεων και άλλων μορφών πάλης ενάντια στο σύστημα των έμμισθων κρατικών λειτουργών, της εξαγορασμένης δικαιοσύνης, των τραπεζών κλπ.
Όταν, για παράδειγμα, μερικοί Ρουμάνοι πολίτες άσκησαν αγωγή εναντίον κάποιων τραπεζών, υπήρξε άμεση παρέμβαση του ΔΝΤ, το οποίο υπερασπίστηκε τις τράπεζες, με αποτέλεσμα να πέσουν οι δικαστικές υποθέσεις στο κενό. Ο βασικός μηχανισμός του οποίου κάνουν χρήση είναι αυτός που εμφυτεύει σκέψεις στο μυαλό του πολίτη όπως: "Είναι μάταιος κόπος". "Δεν πρόκειται να κερδίσεις".
"Είμαστε υπερβολικά λίγοι".
"Είναι αήττητοι".
"Πρέπει να υπακούσουμε".
Η εφαρμογή αυτού του μοντέλου σκέψης γίνεται εύκολα σαφής αν παρατηρήσει κανείς τις στατιστικές έρευνες που έγιναν μέσα στις τελευταίες δύο δεκαετίες.
Εκεί θα δει κανείς ότι, σε ερωτήσεις όπως: "Πιστεύετε ότι εσείς (μόνος ή με τη βοήθεια άλλων) μπορείτε να κάνετε κάτι να αλλάξετε τη χώρα σας;" το ποσοστό που απάντησε καταφατικά μειώθηκε από 70-95% σε 10-15% σε όλες τις χώρες της ΕΕ μέσα στα τελευταία 20 χρόνια.
Οι πιο αμετάβλητες και "πεισματάρες" χώρες ήταν η Ιρλανδία, η Ελλάδα και η Βρετανία.
Γι αυτό άρχισαν με την Ελλάδα...

Στόχος 2ος: Να κάνουν τους πολίτες να συνηθίσουν στην ιδέα ότι η οικονομική ελίτ είναι νομικά άτρωτη και δεν ευθύνεται για τις ίδιες τις πράξεις της. Άρα οι πολίτες δεν θα πρέπει να ασκούν διώξεις εναντίον της.

Στόχος 3ος: Να κάνουν τους πολίτες να πιστέψουν ότι η απλή αποστολή γραπτών αιτήσεων προς την κυβέρνηση αρκεί ως τρόπος άσκησης των δικαιωμάτων τους και είναι ένας τρόπος εφαρμογής της Δημοκρατίας.
Με αυτό τον τρόπο ελπίζουν ότι οι πολίτες θα παραιτηθούν από άλλους τρόπους, που είναι και αναφαίρετα δικαιώματά τους: τα δημοψηφίσματα, τις πολιτικές πρωτοβουλίες, τις διαδικασίες ανάκλησης, τις αγωγές εναντίον ατόμων τα οποία ευθύνονται για την προώθηση διαφόρων νομοσχεδίων και μέτρων που έπληξαν με οποιονδήποτε τρόπο την εθνική κυριαρχία της χώρας τους και στάθηκαν εμπόδιο στην ευημερία και την άσκηση των δικαιωμάτων των πολιτών.
Από ψυχολογική άποψη, η προώθηση αυτών των πολιτικών οδηγεί τον λαό σε ένα πλαίσιο σκέψης, όπου το κύριο ζητούμενο είναι να τους αναγκάσουν να κάνουν σκέψεις όπως:
"Αυτοί έχουν την εξουσία".
"Δεν υπάρχει εθνική κυριαρχία".
"Αφού δεν είμαστε ελεύθεροι και κυρίαρχοι, πρέπει να τους υπακούμε".
Η ύπαρξη ενός τέτοιου περιβάλλοντος προϋποθέτει την μεταφορά εξουσίας από τον λαό σε μια πολιτική και οικονομική τάξη ολιγαρχών. Αυτή η μεταφορά εξουσίας έχει αρχίσει εδώ και πολλά χρόνια και συνεχίζεται ακόμη και σήμερα.

Όπως έχουν τα πράγματα μέχρι στιγμής, τα Συντάγματα των χωρών-μελών της ΕΕ εξακολουθούν να επιτρέπουν τις συλλογικές και ατομικές δράσεις των πολιτών, πράγμα που σημαίνει ότι οι λαοί έχουν ακόμη περιθώριο να υπερασπιστούν τα δικαιώματά τους, ΑΛΛΑ με την προϋπόθεση θα υπάρξει συνεννόηση μεταξύ τους για κοινή δράση.
Και αυτό το είδαμε ήδη στην πράξη, όταν σε κάποιες χώρες μερικοί "τρελοί" πολίτες είχαν την "τρελή" ιδέα να κινήσουν ομαδικές αγωγές εναντίον τραπεζών.
Είδαμε γονείς να αγωνίζονται στα δικαστήρια να κερδίσουν δίκες που οδήγησαν τελικά στην απόσυρση νομοσχεδίων που είχαν να κάνουν με τη δημόσια υγεία (βλέπε την περίπτωση ενός ζευγαριού στο Βέλγιο που ξεκίνησε αγώνα εναντίον του υποχρεωτικού εμβολιασμού των παιδιών, που είχε ως αποτέλεσμα την αλλαγή της σχετικής νομοθεσίας στο Βέλγιο).
Είδαμε τους "τρελούς" Ιρλανδούς να ψηφίζουν "όχι" στο πρώτο δημοψήφισμα για την επικύρωση της Συνθήκης της Λισσαβόνας, πράγμα που υποχρέωσε τους ολιγάρχες της ΕΕ να καταβάλουν μεγάλα ποσά και προσπάθειες ώστε να εκφοβίσουν τελικά τον λαό της Ιρλανδίας αρκετά ώστε να πει "ναι" στο δεύτερο δημοψήφισμα.
Είδαμε κάποιους "τρελούς" κινηματογραφιστές, φοιτητές και μπλόγκερς να ξεκινούν εκστρατεία με το σύνθημα "Η αποπληρωμή του δημόσιου χρέος δεν είναι υπόθεση των ανυπεράσπιστων λαών".

Τα παραδείγματα αυτά, και τα πλείστα άλλα, που δεν μου επιτρέπει η περίσταση να αναφέρω, αποδεικνύουν ότι οι πολίτες έχουν αρχίσει να συνειδητοποιούνται, έχουν αρχίσει να ξυπνούν, να συνεννοούνται και να οργανώνονται σε ομάδες.
Έτσι εξηγείται η βιασύνη των κυβερνώντων να ψηφίζουν νόμους που καταστρατηγούν τα Συντάγματα και παραβιάζουν τα δικαιώματα των πολιτών.
Έτσι εξηγείται η αύξηση των βίαιων επεισοδίων στις πόλεις στις Ευρώπης και η διασυνοριακή δράση του σώματος της στρατοχωροφυλακής τους.
Πρέπει πάση θυσία να προλάβουν να εγκαθιδρύσουν το καθεστώς της ΕΕ προτού οι πολίτες κατορθώσουν να επαναδιεκδικήσουν την εξουσία που δικαιωματικά τους ανήκει.

Μέχρι στιγμής, η εφαρμογή του όλου σχεδίου είναι ακόμη πολύ "ευάλωτη". Εάν οι λαοί ξυπνήσουν και συσπειρωθούν έγκαιρα, εάν τα ιστολόγια αναλάβουν τη δράση που απαιτείται ώστε να επιδράσουν ως καταλύτες στη διαδικασία, όλα είναι αναστρέψιμα. Ας μην ξεχνάμε ότι στην περίπτωση της Ιρλανδίας, όταν η ΕΕ προσπαθούσε να βρει τρόπους να μεταπείσει τους Ιρλανδούς να ψηφίσουν διαφορετικά τη δεύτερη φορά, αναγκάστηκε να αναδιπλωθεί και να αλλάξει στρατηγική λόγω της "επικίνδυνης επίδρασης των ιστολογίων" -όπως την αποκαλούσαν οι ολιγάρχες- τα οποία δρούσαν ως καταλύτες στη δημιουργία κινημάτων στο διαδίκτυο, που αργότερα οδηγούσαν σε αγωγές και ανατροπές.
Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι η ΕΕ μπήκε στον κόπο να κάνει ολόκληρη μελέτη σχετική με την επίδραση των ιστολογίων, η οποία δημοσιεύτηκε αμέσως μετά το πρώτο δημοψήφισμα στην Ιρλανδία, από το οποίο εξαρτιόταν η επικύρωση ή μη της Συνθήκης της Λισσαβόνας.

http://kostasxan.blogspot.com

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

" Έλληνες ο Ράιχενμπαχ είναι ο νέος σας πρωθυπουργός"!
-----------------------------------------
“Τα χρήματα των γερμανών φορολογουμένων δεν σώζουν τους Έλληνες αλλά τους κατόχους ελληνικών ομολόγων” αναφέρει ο βουλευτής της γερμανικής “Αριστεράς”, Ντίτερ Ντεμ ο οποιός εξαπολύει επίθεση στην καγκελάριο Μέρκελ.Για τα περί “τεμπέληδων του Νότου” αναφέρει, μιλώντας στη Real News: “Η κυρία Μέρκελ επενδύει στις προκαταλήψεις και αναμοχλεύει εθνικιστικές εντάσεις. Κάνει τα πάντα για να δημιουργήσει την εντύπωση ότι οι Έλληνες – όπως και οι Ισπανοί, οι Πορτογάλοι και οι Ιταλοί – ήταν τεμπέληδες και έζησαν πάνω από τις δυνατότητές τους. Μία πολύ επικίνδυνη δημαγωγία. Δεν αντιλήφθηκε τη μεγάλη ιδέα και το πνεύμα της Ενωμένης Ευρώπης”.

Ως προς το ρόλο του επικεφαλής της Task Force της Κομισιόν για την Ελλάδα, Χορστ Ράιχενμπαχ, ο κ. Ντεμ είναι κοφτός: “Η απάντηση είναι κυνικά ότι 'ναι' είναι ο νέος σας πρωθυπουργός.
______________________________________________
Όλοι αυτοί που δουλεύουν για την Task Force δεν είναι φίλοι της Ευρώπης, αλλά υπάλληλοι των αγορών. Δεν μπορώ να ξέρω τις προθέσεις του κ. Ράιχενμπαχ αλλά πιστεύω ότι υπάρχει κάποιο σχέδιο στους σκοπούς του και για μένα είναι κάτι παραπάνω από φανερό ότι ο ελληνικός λαός δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον ίδιο και την ομάδα του”.
O Diether Dehm - βουλευτής της "Linke"

Παράλληλα η εφημερίδα φιλοξενεί αφιέρωμα για το “πως τα περνά” ο κ. Ράιχενμπαχ στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο που διαμένει στους πρόποδες του Λυκαβηττού.
Όπως λέει ο δημοσιογράφος ο κ. Ράιχενμπαχ
δίνει την εικόνα κλασσικού γερμανού τεχνοκράτη με ατσαλάκωτο προφίλ και συγκρατημένο χαμόγελο – ευγενούς και λιτού κατά τα άλλα.

Το πρωινό του απαρτίζεται κυρίως από φρούτα ενώ τελευταία κάνει παρασπονδίες με τα παραδοσιακά ελληνικά τυροπιτάκια, στα οποία φαίνεται να έχει αδυναμία.

Σύμφωνα με την Real οι κρατήσεις τριών μονόκλινων – για τον ίδιο και τους δύο βοηθούς του - στον πέμπτο όροφο του πολυτελούς ξενοδοχείου έγιναν απευθείας από την Κομισιόν.

ΑΚΟΥΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ....ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ
ΑΠΟ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ - ΛΑγΟΥΣ ΚΑΙ ΔΡΑ*******ΚΟΡΕΣ
ή μου φάνηκε ζώωωωωωωωωωαααααααααααα!
Ανώνυμος είπε...

Παναγιώτης Τελεβάντος είπε...

“ΤΑ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΚΑΙ ΣΚΩΠΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΥΔΑΙΟ ΚΛΗΡΙΚΟ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΜΕΛΕΤΙΟ ΒΑΔΡΑΧΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΣΑΚΑΡΕΛΛΟ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΑ.

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΒΛΑΣΦΗΜΟ ΚΛΗΡΙΚΟ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΤΟ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ.

Ο π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ, ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ "ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΤΥΠΟ", ΑΝΤΙ, ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ, ΝΑ ΕΚΔΙΩΞΕΙ ΚΛΩΤΣΗΔΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΝ ΧΥΔΑΙΟ ΚΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΟ ΚΛΗΡΙΚΟ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΜΕΛΕΤΙΟ ΒΑΔΡΑΧΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΣΑΚΑΡΕΛΛΟ, ΤΟΥΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΕΥΡΥΤΕΡΕΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΕΣ.

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ π. ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο π. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΖΗΣΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΥΧΟ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΜΕΛΕΤΙΟ ΒΑΔΡΑΧΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟ ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΣΑΚΑΡΕΛΛΟ ΣΕ ΕΠΙΤΕΛΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ.

ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΤΥΠΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΩΡΑ Ο π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ο π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΗΘΗ ΚΑΙ ΑΝΤΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΕΝΟΣ ΠΡΟΣΤΥΧΟΥ, ΧΥΔΑΙΟΥ ΚΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥ ΚΛΗΡΙΚΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΔΡΙΤΗ ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΒΑΔΡΧΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΑΚΑΡΕΛΛΟΥ, ΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΗ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΗΤΙΚΗ ΚΑΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΧΡΙΣΜΑ, ΑΦΟΥ ΤΟΝ “ΑΝΑΜΥΡΩΣΑΝ” ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ.

ΟΙ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΜΕΛΕΤΙΟΣ ΒΑΔΡΑΧΑΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΑΚΑΡΕΛΛΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΣΚΩΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΙΑΤΣΕΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟ ΑΝΩΜΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΚΑΙ ΟΜΩΣ! ΟΙ π. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΖΗΣΗΣ ΚΑΙ Ο π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΤΕΛΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ.

ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΣΤΟ ΘΕΟ ΓΙ’ ΑΥΤΟ.
Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ
Ανώνυμος είπε...

OXI ENAS REICHENBACH ALLA 5 SE KA8E DIMARXIA KAI NOMARXIA; ALLA AFOU H ELLAS EXI GEMISI ME SOMPI TI ALLO MENI NA KANOUN H IPOLIPI PREPI NA PROSTATEUTOUN APO TOUS AGRIOUS NTEMPELIDESAUTI POU FONAZETE EISTE DIMOSI OLLA AUTA TA XRONIA FTIAXNATE KAI PLA8ATE *******US APO POLI DOULIA TA ROUXASAS DEN SAS XORANE OLLISAS GINIKATE LESSIA BROMOKOLADES KAI APO PANO PINATE OPOS KAI TA PEDIASAS DEN EXOUN NA FANE ALLA *******US SAN TOUS ELLEFANTES EXOUN
Ανώνυμος είπε...

Πατριώτες ηρεμείστε. Είναι προφανές πως έχετε αρχίσει να ξεφεύγετε. Η Ευρωπαίκή αστυνομία δεν μπορει να παρέμβει παρά μόνο με απόφαση του ΟΗΕ για λόγους οι οποίοι παραπέμπουν σε εμφύλιο ή σε συγκρούσεις οι οποίες οδηγουν σε μαζικές εκτελέσεις. Φοβάμε πως όσα γίνονταν σε αυτή τη χώρα τα οποία τα ξεραμε όλοι τα είχαμε θάψει κάτω από τα δάνεια και τους διορισμους, γενικώς ακόμα και στον ιδιωτικό τομέα. Η χώρα έφτασε εδώ από εμάς. Τώρα αν πιστεύετε πως όλοι τα έβαλαν μαζί μας και θέλουν το κακό μας, τότε πιστεύετε πως η Ελλάδα είναι η Γη της Επαγγελείας. Υπάρχουν και άλλες χώρες και άλλοι άνθρωπποι. Ας προσέξουμε τα συμφέροντα μας και ας αφήσουμε τον τρόμο πως κάποιος που δεν είναι δικός μας και δεν θα μας φροντίσει θα αρχίσει να ελέγχει το μπάχαλο της διοίκησης και της πολιτικής ζωής μας.
Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΟΛΟΣ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ

Επτά χρόνια στην ανατολική Γερμανία, αλλά και αλλού «ο μέθυσος ημιεβραίος» οργάνωνε το σαρωτικό πέρασμα του Ποσοκνυκτίου από την ανυποψίαστη κοιμόμενη ως τότε Ελλάδα .

Το «ημιεβραίικο ρεμάλι» μαζί με την κουστωδία της ανατολικής Γερμανίας , εξαπάτησε τον Eλληνικό λαό αποκρύπτοντας τα «alien σωθικά του», με ένα πρόσωπο κοινωνικής δικαιοσύνης και πλουραλιστικής δημοκρατίας .

Ας μας πει αυτή η κουστωδία και ας μας δείξει τα ένσημα της από την φάμπρικα της ανατολικής Γερμανίας και μιλάμε για τον Άκη ,τον Κάρολο , τον κινέζο κλόουν και όλα τα άλλα εξαρτήματα του «express του πασοκνυκτίου» που έφτασαν με εξαπάτηση στα ύπατα αξιώματα της χώρας.

Άξιος συνεχιστής και νέος οδηγός του «express του ποσοκονυκτίου» , «ο αβάπτιστος», ο νεώτερος.

Τριάντα χρόνια μετά, η μάσκα τουalien έπεσε άλλα δυστυχώς το «express του πασοκονυκτίου» λεηλατεί τα σωθικά της χώρας και τον λαό της εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των εντολέων του.

Εξαπατημένοι συμπολίτες μας, ξυπνήστε επιτέλους και δείτε το τραίνο με το οποίο ταξιδεύετε ,

δεν θέλουμε να γίνουμε μάντεις κακών,

αλλά το «express του πασοκονυκτίου»

θα αφήσει πίσω του όλεθρο, καταστροφή,

«στρατιές Ελληνικών πτωμάτων»,

μετά τιμής
Ανώνυμος είπε...

10:52, "Η ΧΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ ΩΣ ΕΔΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣ";;;;;
ΔΗΛΗΔΗ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ;
ΜΑ, ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΙΣΑΙ; ΑΝ ΣΟΥ ΡΑΠΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ, ΓΥΡΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ;;
ΜΠΑ, ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ. ΜΑΛΛΟΝ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΕΦΑΓΕΣ ΚΑΛΑ ΜΠΑΓΑΣΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ.
ΟΣΟ ΑΝΕΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ, ΟΤΑΝ ΕΡΘΗ Η ΩΡΑ, ΟΛΑ ΟΣΑ ΦΑΓΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ, ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΤΑ ΞΕΡΑΣΕΤΕ ΠΑΛΗΟΚΗΦΗΝΕΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΥΧΕΤΕ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ. ΣΩΚΡΑΤΗΣ
Ανώνυμος είπε...

ΑΡΑ ολα εχουν τελειωσει ..ανοιξτε και ενα ταφο ..ετσι για να ειναι ετοιμος ο απογοητευμενος ,ο ανεργος ,ο πεινασμενος να πεσει μεσα πριν διασυρθει η αξιοπρεπεια του ,πριν δει τον ολεθρο με τα ματια του..διοτι ολοι με βεβαιοτητα περιγραφετε εναν αργο βασανιστικο θανατο και κανενας δεν τολμα η δεν θελει να σκεφθει παρομοια για τον εαυτο του ..και προ παντων μπροστα στην ελαχιστη ελπιδα καποιος να γλυτωσει ..ολοι υπομενουν ..χωρις αντιστασεις σοβαρες ..μαλλον δινουν τροφη στην αντιδραση να ξαναμπει στο πολιτικο παιχνιδι της δηθεν προστασιας των θεσμων που οταν καταπατουν αυτοι δεν ανοιγει μυτη ..οταν ομως καποιοι αγανακτισμενοι επιτιθενται σε ενα θεσμο πχ προεδρος δημοκρατιας ξεσπουν κορκοδειλια δακρυα στο συστημα που εχει τους θεσμους για να τους σεβονται και πειθαρχουν οι απλοι πολιτες και οχι οι διαφορες ελιτ καθε τοπου...δεστε σε ποσες συσωρρευμενες παρανομιες εδω και δυο χρονια δεν αντιδρα ο προεδρος της δημοκρατιας (ανεχεται κυβερνηση που αλλα ελεγε και αλλα πραττει ,ανεχεται προσβολη της εθνικης κυριαρχιας την οποια επρεπε ο θεσμος του προεδρου να υπερασπιζεται και να προστατευει ,βλεπει ξεκαθαρα το δημοσιο να κλεβει τον ιδρωτα των δημ. υπαλληλων και δεν λεει κουβεντα..διοτι οταν το εφαπαξ μειωνεται και καθενας το εχει πληρωσειπροκαταβολικα ε..αυτο αν δεν ειναι κλεψια τοτε τι αλλο ειναι?,..βλεπει οτι αυτοι που κυβερνουν λογω ανακολουθιας λογωνκαι εργων εχουν γινει μικρη μειοψηφια και ομως τους επιτρεπει επι δυο χρονια να εφαρμοζουν πολιτικη που ποτε δεν εξηγγειλαν...και αλλα πολλα)..αρα ο προεδρος ως ο υψιστος θεσμος ενοτητας των ΕΛΛΗΝΩΝ ας δειξει πυγμη σε καθε παρεκτροπη που συμβαινει απο την πλευρα των κυβερνωντων..και ας παρεμβει για την αποκατασταση της ομαλης πορειας και της ενοτητας ..και προ παντων της προσηλωσης σε βασικες αρχες και εθνικες γραμμες που σημερα δεν υπαρχουν και τιθεται σε αμεσο κανδυνο η υποσταση αυτου του πολυπαθου εθνους απο επικυριαρχους τοσο σε συνθηκες πολεμου ,οσο και σε συνθηκες ειρηνης...αν ο προεδρος παρακολουθουσε αυτονομα και χωρις κολαουζους αναλυτες της δεκαρας ολα τα γεγονοτα ..θα εβλεπε την αναποτελεσματικοτητα ..την ανεξηγητη επιμονη σε μετρα αναποτελεσματικα και αντεθνικα ..και θα παρενεβαινε..προς αναζητηση λυσης που θα προκυπτει απο σκληρη διαπραγματευση προτασσοντας τον ορυκτο μας πλουτο ,την γεωστρατηγικη μας θεση το καταπληκτικο μας κλιμα την κουλτουρα μας και την εργατικοτητα του ελληνα οπως και την οξυδερκεια του ...κλπ.Ο προεδρος μας πρεπει αμεσα να θεση ολα τα θεματα μερικα απο αυτα ηδη τα θιξαμε ,να απαιτησει απαντησεις και λυσεις απο απο ειδικους και οχι απο επαγγελματιες πολιτικαντηδες..που μας κοροιδευουν.
Ανώνυμος είπε...

ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΒΛΕΠΩ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
...ΑΟΡΑΤΟΣ...
Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ;
ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ Κ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ.
ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ
ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ
ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ.
Ανώνυμος είπε...

I ******* I EKLISIA TI LEI KAI TI KANEI SE AFTO
Ανώνυμος είπε...

P:O:U:T:A:N:A

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια