Powered By Blogger

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011


Υπάρχει και τέταρτος καπαδόκης που μένει κρυφός;

Σήμερα σε μια πραγματικά σπάνια κίνηση 3 κορυφαίοι υπουργοί και στελέχη του ΠΑΣΟΚ η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Γιάννης Ραγκούσης και ο Ανδρέας Λοβέρδος δημοσίευσαν ένα κοινό άρθρο τους για την κρίση στην χώρα. Αλλά ποιοι είναι οι πραγματικοί αποδέκτες του άρθρου;  Διαβάστε..Μα κάποιος θα πει:  η κοινωνία ολόκληρη. Αυτό είναι σαφές. Αλλά όπως οι 3 λένε για «υπο-κρίσεις» στο άρθρο τους έτσι και εμείς λέμε ότι υπάρχουν και «υπο-αποδέκτες» ένα BCC βρε παιδί μου.. για όσους ξέρουν από email…
1. Προς όλους τους οργανωμένους συνδικαλιστές του κινήματος ή εκτός αυτού ή τους μέσα- έξω που λέμε εμείς εδώ.. αυτούς δηλαδή που γίνονται ΠΑΣΟΚ για το κάθε χρίσμα και βγαίνουν εκτός όταν δεν έχουν ανάγκη για αυτό . Και οι 3 που σίγουρα θα έχουν παρουσία στις μέλλουσες εξελίξεις κηρύσσουν τον πόλεμο με το συνδικαλιστικό κίνημα που τόσα χρόνια το ίδιο το ΠΑΣΟΚ εξέθρεψε.
2. Απαντούν σε δημοσίευματα και τηλεοπτικά σχόλια  που αναδεικνύουν την μοναξιά της διαχείρισης του Αντιπροέδρου. Δηλώνουν σαφέστατα ότι και αυτοί δίνουν τις δικές τους μάχες και μάλιστα με πολλά προβλήματα που δεν τους δίνεται η δυνατότητα να διαχειριστούν οικονομικά μόνοι τους. Παρ όλα αυτά δηλώνουν ταγμένοι στην εθνική προσπάθεια και δημόσια. Άρα κάτι «πονηριές» του στυλ είναι μόνος ο Αντιπροέδρος πάνε περίπατο.
3. Απευθύνονται σε όλα τα στελέχη του κινήματος. Η σημειολογία στο ΠΑΣΟΚ είναι πάντα σημαντική. Άρα δημιουργούν την αίσθηση ενός ισχυρού μπλοκ που με τον Παπανδρέου ή όχι θα τραβήξουν το καράβι προς την ίδια κατεύθυνση.
Η τελευταία πρόταση είναι δε και η πιο σημαντική δήλωση : στηρίζουμε τον Πρωθυπουργό στην διαπραγμάτευση! Μια γενναία και χωρίς αμφισβητήσεις τοποθέτηση με το ειδικό πολιτικό βάρος και των 3 ότι αυτή η κυβέρνηση θα στηριχτεί αποφασιστικά. Πιστεύουμε ότι το κοινό άρθρο δημιουργεί μια άλλη δυναμική στην κοινοβουλευτική ομάδα και σίγουρα θωρακίζει την κυβέρνηση στην κοινοβουλευτική μάχη της εβδομάδας που ξεκινάει από αύριο. Και οι 3 θεωρούμε ότι πιστώνονται την κίνηση θετικά και στο κόμμα και στην κοινωνία. Όπερ έδει δείξαι …
*Απάντηση όχι δεν υπάρχει  τέταρτος καπαδόκης απλώς βάλαμε έναν ιντριγκαδόρικο τιτλο :)
Κείμενο από  Smartpost
Αφήστε σχόλιο ή trackback: Trackback URL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια