Powered By Blogger

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Η Ελλάδα μοιράστηκε (οι ΗΠΑ παίρνουν στρατό και αστυνομία)‬

 13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ;;;;;;;;;

Πολύς κόσμος περιμένει την σωτηρία απο την επέμβαση του Στρατού .

Μια αρκετά μεγάλη μερίδα πολιτών , που δεν συμπαθεί το σπόρ «σκέψη» , υιοθετεί άκριτα την προπαγάνδα των καθεστωτικών ΜΜΕ οτι όποιος στρατιωτικός ανατρέπει πολιτικούς είναι «χουντικός» .

Και δεν κάθεται να σκεφθεί οτι μετά απο 35 χρόνια «κάθαρσης» δεν είναι δυνατόν να απέμειναν χουντικά «σταγονίδια» !

Υπάρχει όμως μια κόκκινη γραμμή μετά την οποία η πλειοψηφία των πολιτών θα ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ την επέμβαση του Στρατού . Και εξηγούμαι :

Σε λίγο καιρό πιθανόν να γίνουν εκλογές . Πιθανόν το ΠΑΣΟΚ να συντριβεί . Οι πρωτοκλασσάτοι του τότε θα δηλώσουν «συντετριμμένοι» και θα φύγουν στο εξωτερικό για να «ζήσουν παρέα με την θλίψη» .

Είναι ηλίου φαεινότερον όμως οτι δεν είναι καθόλου «συντετριμμένοι» . Απλώς εξετέλεσαν άψογα μια αποστολή ( παρέδωσαν την εθνική κυριαρχία σε ξένους τραπεζίτες ) και πάνε στην Καλιφόρνια για να ξεκοκκαλίσουν την παχυλή αμοιβή τους !!!

Αν ΚΑΙ ΑΥΤΟ το καταπιούμε θα είμαστε τα κορόϊδα των κορόϊδων ! Τότε πρέπει να επέμβει ο Στρατός και να πεί «Αφού καταντήσατε την Ελλάδα μια τριτοκοσμική χώρα , θα μείνετε ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ εδώ για να απολαύσετε το αποτέλεσμα των πράξεών σας !» .

Έτσι όταν ο Jeffry Papandreou θα είναι ένας απλός πολίτης ( χωρίς ασυλία και αστυνομικούς τριγύρω του ) θα πρέπει να βγαίνει να ψωνίσει τον χυμό παπάγιας του εκτεθειμένος στην λαϊκή οργή και στους διάφορους εγκληματίες .

Ο Στρατός πρέπει να δηλώσει σαφώς ότι «Εάν φύγουν ο Παπανδρέου , ο Σημίτης , ο Τσοχατζόπουλος , ο Πάγκαλος , ο Βενιζέλος , ο Λαλιώτης , η Δαμανάκη , η Παπαρήγα , ο Τσίπρας και ο Καρατζαφέρης θα πάρουμε την εξουσία με τα όπλα « .

Κάθε πρώην βουλευτής ή υπουργός που θα εγκαταλείπει την χώρα θα συνεπάγεται και μείωση του χρέους μας κατά ανάλογο ποσό . Για κάθε βουλευτή ένα δίς ευρώ . Για κάθε υπουργό 30 δίς ευρώ . Ο Παπανδρέου Jeffry 300 δίς ευρώ . Ο Παπανδρέου Nickolas 200 δίς ευρώ . Ο Σημίτης 300 δίς ευρώ . Ο Τσοχατζόπουλος 100 δίς ευρώ . Ο Πάγκαλος 100 δίς ευρώ . Μητσοτάκηδες , Καραμανλήδες , Μπακατσέλοι , Beni-zelon – tourkoglou , μεγαλοεκδότες , καναλάρχες , μεγαλοεργολάβοι , όλοι θα έχουν μια ταρίφα .

Αφού δώσανε άσυλο στον Χριστοφοράκο μειώνεται το χρέος μας κατά το ποσόν που μας ζημίωσε η SIEMENS . Κάποιος άλλος την κοπάνησε για το Μοντεβιδέο . Αν δεν μας τον φέρουν πίσω σβήνουμε απο το χρέος μας το ποσόν που έκλεψε .

Στο τέλος θα βρεθούν να μας χρωστάνε κιόλας !

Απόσπασμα της ιστοσελίδας http://lofos.info/pythas/astyn.html

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ
Ανώνυμος είπε...

" Έλληνες ο Ράιχενμπαχ είναι ο νέος σας πρωθυπουργός"!
ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ? Ο ΥΠΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΥΣ ΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΨΙΧΟΥΛΑ ΧΑΛΑΣΜΕΝΗΣ ΤΥΡΟΠΙΤΤΑΣ. ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ. ΛΙΓΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΑ. Η ΜΑΖΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Π0ΥΤΣΟ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΑ ΦΡΑΓΚΑ .ΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Κ0Λ0ΡΑΓΙΑΔΕΣ. ΟΥΣΤ ΔΕΙΛΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ. ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΣΑΣ!......................ΜΑΓΚΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΥΡΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΟΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΟΥΥΣΤ ΚΟΠΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!XΑΙΡΕΤΩ ΜΑΓΚΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ/ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ.

METAL 7
Ανώνυμος είπε...

Ἄς γνωρίζουμε ὅτι ὁ τελικός στόχος τῆς Νέας Τάξης εἶναι ἡ ἐμφύτευση τοῦ μικροτσίπ 666 στό χέρι ἤ τό χάραγμα μέ εἰδικό τατουάζ στό μέτωπο σύμφωνα μέ τήν προφητεία τῆς Ἀποκαλύψεως τοῦ ἁγίου Ἰωάννου, ὅπως ἤδη μεθοδεύεται στίς ΗΠΑ γιά τή χορήγηση ὑγειονομικῆς περίθαλψης
Με απλά λόγια , θεωρούμε ότι η ελευθερία και το αυτεξούσιο του 'Ελληνα τα οποία είναι και τα δομικά εκείνα συστατικά του δημοκρατικού πολιτεύματος για το οποίο αγωνίστηκαν οι πρόγονοί μας , κινδυνεύουν σοβαρά απο την βασική φιλοσοφία της "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης" έτσι όπως την εννοούν και την εφαρμόζουν τα συμμετέχοντα σε αυτήν κράτη και που επιθυμεί να την πραγματοποιήσει (και) δια της κάρτας του πολίτη η ελληνική κυβέρνηση.
Επειδή γεννηθήκαμε ελεύθεροι και ευγνωμονούμε για αυτό τους αγωνιστές και Μάρτυρες προγόνους μας , δεν θα δεχτούμε να ζήσουμε σαν "ραγιάδες" και να πεθάνουμε σαν καταρρακωμένοι προδότες και αποστάτες της Ορθόδοξης πίστης μας
ΓΙΑ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΙΛΑEI ΔΑΙΜΟΝΑΣ

http://www.youtube.com/watch?v=LgxMOizBqUw&feature=related
Ανώνυμος είπε...

H MALAKIES DEN EXOU ORIO POU BAZETE: KALITERA NA ER8OUN SE AUTO TO MPOURDELO NA BALOUN KAI MIA TAKSI MPAS KAI PAME PROSTA ME TOUS XAZOBILIDES TA KANANE SKATA 37 XRONIA AUTI POU SAS LEGANE TIN ALI8IA TOUS GRAFATE STA*******SAS KAI FTASATE SE AUTO TO SIMIO TA MME SAS KANANE KOUTORNIDIA KAI AUTO EINAI APODIKSI POU KA8EMERA STIN TILEORASISAS MASTOURONOUN TA AXRISTA BLAMENA DIMOSIOGRAFI TA 8ELI O *******SAS GIATI SAS EKANEN ERIFIA KAI SAS KATANTISASN AXRISTOUS TIS IKOUMENIS
Ανώνυμος είπε...

Τι συμβαίνει εδώ,αυτά τα πράγματα δεν έχουν γίνει ΟΥΤΕ στη Ζιμπάμπουε!!Με τέτοιο πολιτικό προσωπικό μας βλέπω και εμάς στα σκλαβοπάζαρα
ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΑΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ είπε...

30 Οκτωβρίου 2011 10:15 μ.μ.
ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ! Κ0Λ0ΑΛΒΑΝΕ!
Ανώνυμος είπε...

" Έλληνες ο Ράιχενμπαχ είναι ο νέος σας πρωθυπουργός"!
-----------------------------------------
“Τα χρήματα των γερμανών φορολογουμένων δεν σώζουν τους Έλληνες αλλά τους κατόχους ελληνικών ομολόγων” αναφέρει ο βουλευτής της γερμανικής “Αριστεράς”, Ντίτερ Ντεμ ο οποιός εξαπολύει επίθεση στην καγκελάριο Μέρκελ.Για τα περί “τεμπέληδων του Νότου” αναφέρει, μιλώντας στη Real News: “Η κυρία Μέρκελ επενδύει στις προκαταλήψεις και αναμοχλεύει εθνικιστικές εντάσεις. Κάνει τα πάντα για να δημιουργήσει την εντύπωση ότι οι Έλληνες – όπως και οι Ισπανοί, οι Πορτογάλοι και οι Ιταλοί – ήταν τεμπέληδες και έζησαν πάνω από τις δυνατότητές τους. Μία πολύ επικίνδυνη δημαγωγία. Δεν αντιλήφθηκε τη μεγάλη ιδέα και το πνεύμα της Ενωμένης Ευρώπης”.

Ως προς το ρόλο του επικεφαλής της Task Force της Κομισιόν για την Ελλάδα, Χορστ Ράιχενμπαχ, ο κ. Ντεμ είναι κοφτός: “Η απάντηση είναι κυνικά ότι 'ναι' είναι ο νέος σας πρωθυπουργός.
______________________________________________
Όλοι αυτοί που δουλεύουν για την Task Force δεν είναι φίλοι της Ευρώπης, αλλά υπάλληλοι των αγορών. Δεν μπορώ να ξέρω τις προθέσεις του κ. Ράιχενμπαχ αλλά πιστεύω ότι υπάρχει κάποιο σχέδιο στους σκοπούς του και για μένα είναι κάτι παραπάνω από φανερό ότι ο ελληνικός λαός δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον ίδιο και την ομάδα του”.
O Diether Dehm - βουλευτής της "Linke"

Παράλληλα η εφημερίδα φιλοξενεί αφιέρωμα για το “πως τα περνά” ο κ. Ράιχενμπαχ στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο που διαμένει στους πρόποδες του Λυκαβηττού.
Όπως λέει ο δημοσιογράφος ο κ. Ράιχενμπαχ
δίνει την εικόνα κλασσικού γερμανού τεχνοκράτη με ατσαλάκωτο προφίλ και συγκρατημένο χαμόγελο – ευγενούς και λιτού κατά τα άλλα.

Το πρωινό του απαρτίζεται κυρίως από φρούτα ενώ τελευταία κάνει παρασπονδίες με τα παραδοσιακά ελληνικά τυροπιτάκια, στα οποία φαίνεται να έχει αδυναμία.

Σύμφωνα με την Real οι κρατήσεις τριών μονόκλινων – για τον ίδιο και τους δύο βοηθούς του - στον πέμπτο όροφο του πολυτελούς ξενοδοχείου έγιναν απευθείας από την Κομισιόν.

ΑΚΟΥΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ....ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ
ΑΠΟ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ - ΛΑγΟΥΣ ΚΑΙ ΔΡΑ*******ΚΟΡΕΣ
ή μου φάνηκε ζώωωωωωωωωωαααααααααααα!
Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΥΠ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ. ΘΑ ΣΑΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ......

ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ
ΕΙΜΑΙ Ο ΠΑΝΑΣ ΚΑΙ ΕΦΑΓΑ ΟΛΛΛΛΗΗΗΗΗ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΑΑΑΑΑΑ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΖΕΙΣ, ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΩ ΚΑΙΤΗΝ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ είπε...

Κ0Λ0ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΥΣΤ!!
Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ
Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ;
...ΑΟΡΑΤΟΣ...
Ανώνυμος είπε...

30 Οκτωβρίου 2011 11:48 μ.μ.

δεν είναι δικά σου πλέον ανήκουν σε αυτούς

απωλέσαμε την πατρίδα
είμαστε σκλάβοι
η πατρίδα υποδουλώθηκε
Ανώνυμος είπε...

12:19 ΑΧ ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ.
...ΑΟΡΑΤΟΣ...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια