Powered By Blogger

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Ελπίδα υπάρχει εάν ξυπνήσουν τα «πρόβατα»

Θλιβερές οι διαπιστώσεις των δημοσκοπήσεων


Ρωτούν και ξαναρωτούν το δυσαρεστημένο και παραπονούμενο «πόπολο» για να διαπιστώσουν την επιτυχία της προπαγάνδας τους. Το 90%, είναι «δυσαρεστημένο» με την κυβέρνηση. Αυτό δεν αλλάζει. Το 72% έχει πάρει χαμπάρι ότι η κυβέρνηση δεν λέει την αλήθεια, το 80% κατάλαβε ότι η «πράσινη πολιτική» είναι λάθος, το 85% αισθάνεται ότι οι «θυσίες» πάνε στράφι και δεν παράγουν αποτελέσματα, και το 70% έχει αντιληφθεί ότι «υπάρχει και άλλος δρόμος. Αυτή είναι η «καλή εικόνα».


Οι ίδιοι άνθρωποι όμως, πιεσμένοι από την προπαγάνδα, πιστεύουν άλλα πράγματα. Ενώ το 90% είναι «δυσαρεστημένο» με την κυβέρνηση, το 60% δεν θέλει πρόωρες εκλογές. Διότι έτσι τους λένε από το γυαλί. Και το πιστεύουν. Μπορεί το 80% να πιστεύει γενικά ότι η «πράσινη πολιτική» είναι λάθος, αλλά ειδικά το 60% λέει ναι στην «εφεδρεία», το 70% θέλει λιγότερο κράτος, και το 70% (κλαίγοντας) θα πληρώσει τα πράσινα χαράτσια. Επομένως η σχιζοφρένεια είναι πλήρης, και για το λόγο αυτό δεν υπάρχει ελπίς. Τα πρόβατα ξυπνούν και κοιμούνται όταν τους σφυρίξει ο τζομπάνης. Και το 34% κάνει μούτρα στο σύστημα. (Αποχή, λευκό άκυρο).


Και αφού το 34% μπαίνει στην «εφεδρεία», τότε η πράσινη χούντα, από 9,68% που είναι το ποσοστό ανοχής της στην κοινωνία, στην εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος, ανεβαίνει στο 11,3-13,5%, ενώ με την «τσόντα λάθους», τους δίνουν ποσοστά από 15,5% - 19,5%.
Η Νεα Δημοκρατία είναι μπροστά από 22-27%. Το ΚΚΕ που κάνει ότι μπορεί για το λαθροσύστημα ,τη σωτηρία των Τραπεζών και του ευρώ, επιβραβεύεται με 13.5%, επειδή συνέβαλε αποφασιστικά στην κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας ,στο κλείσιμο της βιομηχανίας και την κατάρρευση των Ταμείων. Αν βγάλουμε το πριμ στατιστικού λάθους, (+2%) και τους αναποφάσιστους (12%), έχει το 8-10% επί του 65% που «δεν κάνει μούτρα». Δηλαδή 5,6-6,5%.Το ίδιο πάνω κάτω ισχύει για όλα τα κόμματα που κινούνται γύρω από το «Επενδυτικό Κέντρο», που αποφασίζει και διοικεί στην Ελλάδα. Τα «καλά παιδιά» παίρνουν μπόνους. ΣΥΡΙΖΑ 8,5%,
Καρατζαφέρης 8 %, που σημαίνει περίπου το 5% του 65%.Κάπου πάνω από το 3%.
Οι Οικολόγοι –Προδοτικοί επιβραβεύονται με 4,5%,ενώ άλλοι τους δίνουν 2,4%,
Ο Κουβέλης του ΚΙΣ και η δισεγγονή του Μωησή Μητσοτάκη, παίρνουν ως, (ΝΠΔΔ), 4% και 2%, αντιστοίχως. Ο Πρετέντερης «διαφωνεί» και τους δίνει 2,7% και 2%, ώστε να είναι κοντά στο 3%.
Η VPRC, μας προτείνει (εναλλακτικά) να ψηφίσουμε τους πυρπολητές της Αθήνας και τους δολοφόνους της Μαρφίν, (1%), ή τις πατσαβούρες του Χίτλερ (1,5%).


Ο Πρετέντερης μέτρησε τα «Λοιπά Κόμματα» στο 2% και η VPRC, στο 7%.


Σπύρος Χατζάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια