Powered By Blogger

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Η Ν.Δ. ξεκίνησε τα τερτίπια για να αποφύγει τις εκλογές. Τα “παιδιά από τη Βοστώνη” σε πλήρη συνεργασία. O “λαγός” μάσησε?

Μιλώντας στο δελτίο του Mega, ο σύμβουλος του προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Χρύσανθος Λαζαρίδης σημείωσε ότι θεωρεί “παραβίαση του Συντάγματος” να ζητηθεί η ψήφιση της συμφωνίας με 180 βουλευτές, καθώς όπως λέει “ούτε με 300 ψήφους δεν μπορεί η Βουλή να εκχωρήσει τα εθνικά μας δικαιώματα”.
Επίσης, εξέφρασε την πρόθεση της Νέας Δημοκρατίας να ψηφίσει τη δανειακή σύμβαση, εάν συμφωνήσει με τους όρους της και επεσήμανε ότι “εδώ που φθάσαμε, το κούρεμα θα γίνει. Το θέμα είναι πώς και με ποιους όρους”.
Παράλληλα, ο κ. Λαζαρίδης επεσήμανε πως η ΝΔ δεν θα δεχθεί “η χώρα να γίνει προτεκτοράτο”, ενώ διευκρίνισε ότι “η Ελλάδα δεν τελεί ακόμα ‘υπό κατοχή’, καθώς όλα τελούν υπό την έγκριση της Βουλής. Όπως είπε χαρακτηριστικά “η μόνιμη παρουσία δεν κάνει τη διαφορά, αλλά εφόσον αποφασίζουν άλλοι για μας, τότε υπάρχει ‘εποπτεία’”, ενώ είπε ότι ελπίζει πως η δήλωση της Μέρκελ “ήταν μία φραστική υπερβολή”.
Στο δελτίο του Alter ο Καρατζαφέρης ξαναείπε “ναι” σε κυβέρνηση συνεργασίας, σήμερα όμως σε αντίθεση με χθες δεν ζήτησε πρόωρες εκλογές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια