Powered By Blogger

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2011

Αχ, Αντώνη...

Εξαπατημένος -και δικαίως- ένιωθε ο Αντώνης Σαμαράς από τον Γιώργο Παπανδρέου κατά την ομιλία του στο βήμα της Βουλής. Το κακό για τον Α.Σαμαρά είναι ότι για δεύτερη φορά μέσα σε πέντε μήνες τον εξαπατά ο Γ.Παπανδρέου. Μία στις 14 Ιουνίου και μία σήμερα.

Είχε δίκαιο σε όσα είπε στην Βουλή, αλλά σε ένα παιχνίδι που το είχε κερδισμένο 100% από το.....
πρωί, έδωσε μία (μικρή) παράταση ζωής στον Γ.Παπανδρέου, ο οποίος βέβαια πλέον "πουλάει τρέλα": Αρπάχθηκε από την αποδοχή της δανειακής σύμβασης από τον Α.Σαμαρά, δεν παραιτείται (όπως είχε αφήσει να καταλάβει ο Α.Σαμαράς), απέσυρε το δημοψήφισμα ("γιατί ο Σαμαράς δέχθηκε τις θέσεις μας"!) και γενικά "γύρισε το παιχνίδι" με μία πρωτοφανή διαστρέβλωση των πραγματικών γεγονότων.

Και την μεταβατική κυβέρνηση, την μετέτρεψε σε υπό όρους συνεργασία με την αντιπολίτευση!

Το επιτελείο της λεωφόρου Συγγρού θεωρεί ότι ο κ. Παπανδρέου υπαναχώρησε από την θέση του για το δημοψήφισμα και τώρα προσπαθεί ξανά να διασωθεί "κοροϊδεύοντας" τα στελέχη του και τον ελληνικό λαό.

Αλλά στην Συγγρού θα έπρεπε να μετρήσουν και τα δικά τους λάθη: Δεν υπήρχε κανένας λόγος να λάβει σταθερή θέση υπέρ της δανειακής σύμβασης ο Αντώνης Σαμαράς. Μίλησε καθαρά, ναι, και οφείλει ο ελληνικός λαός να του το αναγνωρίσει. Αλλά όταν παίζεις με τέτοιους παίκτες όπως ο Γ.Παπανδρέου που δεν φημίζονται για το "καθαρό" τους παιχνίδι δεν μπορείς να ανοίγεις τα "χαρτιά" σου πριν τον αντίπαλό σου.

Αστικές ευγένειες με τέτοιας ποιότητας αντίπαλο, είναι περιττή πολυτέλεια...

Εκτός του ότι μεσούσης της κυβερνητικής κρίσης πέντε-έξι βουλευτές του κλίματος Μπακογιάννη έσπευσαν από μόνοι τους να εκδώσουν ανακοίνωση με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για "κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας"! Και αν τελικά δεν εκδόθηκε η ανακοίνωση οφείλεται στο ότι ο Α.Σαμαράς προχώρησε στην λανθασμένη κίνηση αποδοχής της δανειακής σύμβασης εκ των προτέρων. Πρακτικά, όμως, οι βουλευτές της Ν.Δ. έβαλαν τη Ν.Δ. και την κυβέρνηση στην ίδια μοίρα...

Και ακόμα στο κόμμα της λεωφόρου Συγγρού δεν τους έχουν διαγράψει. Προσπάθησαν να ρίξουν σωσίβιο στον αντίπαλο και ακόμα τους θωπεύουν...

Στέλεχος της ΝΔ έλεγε ότι "ίσως λόγω της κούρασης των ημερών ο κ. Παπανδρέου δεν έχει καταλάβει τι γίνεται" εννοώντας ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου, αλλά αυτά είναι θεωρίες. Αν αύριο δεν τον ρίξει η Κ.Ο. και λάβει ψήφο εμπιστοσύνης, η θέση του Α.Σαμαρά θα είναι δύσκολη.

Πρέπει να καταλάβει ο Α.Σαμαράς, ότι (καλώς ή κακώς αυτό δεν το εξετάζουμε), είναι αυτή την στιγμή η μοναδική εναλλακτική λύση έναντι του καθεστώτος Παπανδρέου και ως έτσι πρέπει να συμπεριφέρεται...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αχ Αντώνη, νυχτώνει κι η π.ο.υτσα μας κα.υλ.ωνει.
Πασοκ γερά γ.α.μ.ω τη Δεξιά
Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ1!!!!
Ανώνυμος είπε...

Μιλησε καθαρα ναι και ο ελληνικος λαος οφειλει να του το αναγνωρισει... ... ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ???

οταν εχει ταχθει υπερ της...
Εθνικης δανειακης δολοφονιας...
ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ???

η' πινετε ληγμενα η' ειστε μο@νοπανα εκει στο
defencenet .gr...
Ανώνυμος είπε...

Αντωνάκη!!!
Αντωνάκη!!!

στην Ελλάδα
ή θα μιλάμε ή θα αεριζόμεθα μακρόσυρτα

μην περιμένεις να κάνει Αντιπολίτευση ο Βενιζέλος
Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΩΝΗ ΟΤΑΝ ΧΑΙΡΕΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΔΟΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ-Ω-Λ-Ο ΟΧΙ ΟΠΩΣ Ο ΠΡΟΚΤΟΚΥΒΙΣΤΗΣ ΦΥΡΕΡ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΚΩ-ΛΟ- ΤΟΥ
Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΩΝΗ ΜΗΝ ΤΡΩΣ ΛΑΔΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.
Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΤΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!!
ΡΕ Ζ,,ΩΑ
Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΟΠΩΣ Ο ΓΑΠΑΣ!!!!!!
ΟΛΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ,ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
ΚΑΙ Η ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΑΧΘΕΣΤΕΡΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ Π Α Ρ Α Δ Ι Δ Ε Τ Α Ι
Η ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ,ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ-ΑΡΜΟΣΤΕΙΑ 100 ΚΑΙ ΒΑΛΕ
ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ *******ΜΑ
ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕς ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ 1ο
ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΟΓΟ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!
ΑΦΑΙΡΩ ΤΑ *******ΜΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ Ο Λ Ω Ν 300 ΕΥΡΩ
ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ 450!!!!!!
Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΡΑ ΕΓΡΑΨΑ
ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕς
ΑΣΤΕ ΣΤΟ ΓΕΡΟ,,,ΔΙΑΟΛΟ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΜΕΣΑ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ
Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΟΚΙΑ!!!!!!!!!! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ!!!!!!!!
Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΕΦΑΓΕΣ ΤΑΠΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑΣ. ΑΣΤΑ ΜΕΓΑΛΕ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΠ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ Η ΔΡΑΧΜΗ. ΤΟ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 2014 ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΤΟΚΟΥΣ ΟΣΑ ΒΓΑΖΑΜΕ ΤΟ 2009 ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ 2030 ΠΡΩΤΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ! ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΞΟΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ! ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ. ΑΝΤΕ ΜΑΜΗΘΕΙΤΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΠΕΡΙΦΑΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια