Powered By Blogger

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2011

Άρθρο – σοκ σε Ελβετική εφημερίδα: Θα ετοιμάσουν με μυστικότητα την επιστροφή στην δραχμή την περίοδο…

Και επειδη τα αρθρα εξ Ελβετιας αποδεινκυονται τον τελευταιο καιρο “προφητικα” αλλο ενα που προετοιμαζει τον κοσμο για την δραχμη. (Ο αριθμος της σελιδας δεν φαινεται ολοκληρος, ειναι το 17). Διαβάστε την μετάφραση με τρανταχτές αποκαλύψεις. Ο προεδρος του ιδρυματος Ifo του Μοναχου, Hans-Werner Sinn, αναμενει την εξοδο της Ελλαδος απο την....
Ευρωζωνη. “Οι Ελληνες δεν εχουν καμμια δυνατοτητα να γινουν ανταγωνιστικοι στην Ευρωζωνη. Θα επρεπε να μειωσουν τους μισθους τους κατα το ημισυ. Αυτο γινεται μονο με εξοδο και υποτιμηση”, ειπε ο Sinn στην γερμανικη εφημεριδα “Wirtschaftswoche”.

Για να αποφευχθει η αναληψη χρηματων απο τις τραπεζες σε κατασταση πανικου, θα πρεπει η ελληνικη κυβερνηση να προετοιμασει την επιστροφη στη δραχμη μυστικα και με απολυτη εχεμυθεια. “Το καλλυτερο θα ηταν να επανελθει η δραχμη στην περιοδο των Χριστουγεννων”, συγκεκριμενοποιησε ο εμπειρογνωμονας Manfred Neumann απο το πανεπιστημιο της Βοννης.
Οικονομολογοι πιστευουν οτι το νεο ελληνικο νομισμα θα χασει παρα πολυ απο την αξια του αμεσως μετα την εισαγωγη του στην αγορα. Γι αυτο το λογο θελουν τουριστικοι πρακτορες να ασφαλισουν τις πληρωμες τους σε ελληνικα ξενοδοχεια. Η εταιρεια Hotelplan Suisse εχει επισυναψει συμφωνιες με τους Ελληνες εταιρους της, διαβεβαιωσε η εκπροσωπος της εταιρειας Prisca Huguenin-dit-Lenoir στην εφημεριδα “Sonntag

http://greeknation.blogspot.com/

13 σχόλια:

ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ είπε...

σσσσσσ! ψέμα ,να βγεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να επιβεβαιώσει;
Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΛΛΟ Η ΔΡΑΧΜΗ (ΕΥΡΩ ΔΡΑΧΜΗ) Η ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤ (ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ .. ΤΗΝ ΤτΕΛΛΑΔΑΣ) ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΜΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΑΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ είπε...

Λογιστικές εγγραφές δανείζουν, άϋλη ανατοκιζόμενη πίστωση πωλούν, με κλασματικά αποθεματικά (1 προς 10,προς 20, προς 30 από "αέρινα" χρήματα) χωρίς πλήρη αντίκρισμα και όταν δεν μπορείς να πληρώσεις, παίρνουν ως αντάλλαγμα τις πηγές της πραγματικής οικονομίας. (λιμάνια, αεροδρόμια, νερό, ορυκτό πλούτο κ.α)

Με την έξυπνη επινόηση των τραπεζιτών της "ex nihilo" δημιουργίας του χρήματος (εκδοτικό προνόμιο) μαζί με το σύστημα του κλασματικού αποθέματος των εμπορικών τραπεζών (Fractional Reserve System) σου περνάνε αόρατες αλυσίδες σκλαβιάς και σου καθορίζουν τις τύχες επιβάλλοντας δημοσιονομική λιτότητα, αύξηση της φορολογίας, τη φτωχοποίηση και εξαθλίωση του βιοτικού επιπέδου και εξασφαλίζουν το αιώνιο χρέος.
Γιατί όταν εκδίδεις ομόλογα- δημιουργείς χρέος, όταν βγαίνεις στις αγορές - δημιουργείς χρέος, όταν δέχεσαι μια δανειακή σύμβαση - δημιουργείς χρέος και φυλακίζεις τα ζωή σου και τα όνειρα σου με τις αόρατες αλυσίδες τους.

O επιθανάτιος ρόγχος ενός απατηλού χρηματοπιστωτικού συστήματος που καταδυναστεύει την ανθρωπότητα τα τελευταία 200 χρόνια. Η πραγματική αιτία της κρίσης είναι ότι : τα κράτη έχουν απεμπολήσει το ΥΨΙΣΤΟ προνόμιο τους (αφού ασκούν εθνική κυριαρχία) να εκδίδουν τα ίδια, το χρήμα τους ΑΤΟΚΑ και αντί αυτού το δανείζονται ΕΝΤΟΚΑ από ιδιωτικές κεντρικές τράπεζες.

Η επιλογή της ελευθερίας από ένα "αέρινο" νόμισμα θα είναι δύσκολη και θα χρειαστεί δουλειά, γιατί μπορείς να δημιουργήσεις ελεύθερος κρατώντας τις τύχες στα χέρια σου, από το να είσαι ζητιάνος και δεμένος στις επιταγές και ορέξεις άλλων.
Με όλα τα παραπάνω, η απάντηση σε οποιοδήποτε ερώτημα ενός δημοψηφίσματος όχι μόνο είναι εύκολη, άλλα και ξεκάθαρη...

http://www.scribd.com/oikonomia247
Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΟ ‘’ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ’’ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ‘’ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΛΑΪΚΗ ΑΤΟΚΗ ΔΡΑΧΜΗ’’
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/11/blog-post_7010.html
Ανώνυμος είπε...

1.43 ΚΑΙ 1.52
ΣΩΣΤΑ ΛΕΤΕ!! ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥΣ!!
Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΒΡΕΓΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΟΒΑΤΑΙ
Ανώνυμος είπε...

ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ
Ανώνυμος είπε...

Όπως τα λες , αμήν και πότε Θέε μου !
Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ, μονοι μας να παμε στη δραχμη και οχι να μας πανε οι γερμανοι αφου πρωτα μας δεσουν χειροποδαρα..πρεπει να γινει επιστροφη στην δραχμη με την ισοτιμια που ξεκινησε το ευρω(1ευρω=340.75δρχ.)..και οχι αυτο που θελουν οι γερμανοι (1ευρω = 1 δρχ).Η υποτιμηση ας γινει μεσω διολισθησηςμε ταυτοχρονη ανοδο του πληθωρισμου..κατι που οι γερμανοι δεν το θελουν..αμεσως θα θεσπισθει η ΑΤΑ,...αμεσως θα πληρωσουμεσεδραχμες, που εμεις απο την αρχη θα υπολογισουμε και θα κοψουμε ,ολα τα δραχμικα ομολογα που συνιστουν σημερα το 75% του χρεους μας.ΟΙ μισθοι και οι συνταξεις θα μετατραπουν με απλο πολλαπλασιασμο απο ευρω σε δραχμες(1500ευρω=511125δρχ.)..τελος οιδασμοι (φοροι )σε βενζινη και τιμη λιτρου 150δρχ....τιμες ξενοδοχειων για τουριστες(15000δρχ το δικλινο.ΤΙΜΕς σε αγορα ντοπιων προιοντων οπως ηταν το ετος 2000,(1κιλο πορτοκαλια 50 δρχ,καφες 100δρχ,κοστουμι 50000δρχ..ενοικιο δυαρι στην τουμπα90000 δρχ..ολα αυτα θα ειναι προσιτα σε ελληνες και ξενους και στα εισαγομενα ******* αρχη θα περιορισθουν μεχρι να προκυψουν λογικες τιμες θα φθασουμε πχ για ενα αυτοκινητο 1200κυβικα τα 3000000δρχ..αν παρελπιδα σε ολα αυτα παμε οπως λενε για να γινουμε ποιο ανταγωνιστικοι και 25% κατω λιγο θα ειναι το κακο διοτι θα ειμαστε κυριαρχοι στον τοπο μας στονπλουτο μας στις διεθνεις μας σχεσεις ..και ειναι πολλοι υποψηφιοι που θα μας τα ακουμπησουν χοντρα αρκει να εχουμε κυβερνητες πραγματικους ελληνες και οχι ξενοφερτα λαμογια ..λοιπν αμεσα εκλογες με κυρια επιλογη εξοδο απο την ευρωζωνη ..εδω και τωρα.
Ανώνυμος είπε...

αν γυρίσουμε στη δραχμή μετά από την υπογραφή τπου μνημονίου, θα ισχύει το μνημόνο? αφού θάχουμε φει από ΟΝΕ και ΕΕ? γιατί λέτε δεσιμο χειροπόδαρα?
Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΞΑΡΤΑΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΥΡΩΠΕΟ ΜΑ.ΚΑ.ΚΑ. ΔΡΑΧΜΗ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟ ΕΥΡΩ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ.
Ανώνυμος είπε...

Έχεις δίκιο, με την δραχμή είχαμε πολύ καλύτερη ψυχολογία ! Δεν ξέρω , ένα περίεργο συναίσθημα ...
Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΑΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΙΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΡΑΧΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια