Powered By Blogger

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012

Η προκλητικά χλιδάτη ζωή του ανεπάγγελτου «συγγραφέα» Νικ Παπανδρέου.

Ο Ελληνικός λαός πεινά και το Παπανδρέικο ζει το δικό του όνειρο…

Στην «σέντρα» βγάζει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», την χλιδάτη ζωή του «συγγραφέα» Νίκου Παπανδρέου, την στιγμή που πολλοί του χρεώνουν παιχνίδια με τα cds (ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ: και συμμετοχή σε διαπραγματεύσεις για πώληση δημόσιων οργανισμών σε εταιρείες με......
πετρελαϊκά συμφέροντα).
=== Πανάκριβα αυτοκίνητα, πολυτελή σπίτια και υπηρετικό προσωπικό. Αυτή είναι η χλιδάτη ζωή του Νίκου Παπανδρέου, αδελφού του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου. Σύμφωνα με την εφημερίδα που θα κυκλοφορήσει αύριο, ο Νίκος Παπανδρέου σε καιρούς που δύσκολα οι Έλληνες τα φέρνουν βόλτα και το 25% του πληθυσμού σύμφωνα με έρευνες ζει στα όρια της φτώχεια, αυτός ζει μια χλιδάτη ζωή.
=== Κυκλοφορεί με Porche Carrera Cabrio και με τζιπ BMW 4Χ4, ζει σε βίλα στην Εκάλη 530 τ.μ. με πισίνα, ιδιωτικά σχολεία από τα πιο ακριβά για τα παιδιά του και Φιλιππινέζα οικιακή βοηθό. Η εφημερίδα αναφέρει πως η χλιδάτη ζωή στοιχίζει σύμφωνα με μετριοπαθείς υπολογισμούς γύρω στις 15.000 ευρώ το μήνα, όσο περίπου 20 μισθοί δημοσίων υπαλλήλων και αναρωτιέται εάν τα βιβλία που έχει γράψει ο Νίκος Παπανδρέου, μερικά από τα οποία έχουν μεταφραστεί σε ξένες γλώσσες, αλλά και κάποιες άλλες δουλειές που έχει κάνει του προσφέρουν τόσο μεγάλο εισόδημα, για να κάνει μια τόσο χλιδάτη ζωή, τη στιγμή που οι άστεγοι γίνονται ακόμη περισσότεροι και οι Έλληνες κάνουν ουρές στα συσσίτια για να εξασφαλίσουν ένα πιάτο φαΐ.


cretanpatriot.wordpress.com

8 σχόλια:

  1. ΑνώνυμοςJan 24, 2012 10:35 AM
    εισαγγελεας πρεπει να το ψαξει
    Απάντηση
  2. ΑνώνυμοςJan 24, 2012 10:35 AM
    ΘΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ;
    Απάντηση
  3. MacGyver ©Jan 24, 2012 10:45 AM
    Σάλος προκλήθηκε από την δήλωση του Μ. Χρυσοχοίδη πως δεν διάβασε το Μνημόνιο γιατί δεν...προλάβαινε λόγω "άλλων υποχρεώσεων". Είναι όμως ο πρώτος που είπε κάτι τέτοιο;
    Σαφέστατα όχι! Τον έχει...προλάβει εδώ και αρκετούς μήνες ο Γ. Καρατζαφέρης, φανατικός υποστηρικτής του ΔΝΤ και "συγκυβερνών" στην κυβέρνηση Παπαδήμου. Το απόσπασμα από την συνέντευξη που έδωσε στον Δ. Σωτηρόπουλο του Hellas-Orthodoxy, είναι χαρακτηριστικό! Έχοντας συναίσθηση της αναμπουμπούλας που έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του, ότι δεν διάβασε το Μνημόνιο, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αποφάσισε να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook.
    Έγραψε συγκεκριμένα ο Μ. Χρυσοχοΐδης:
    «Θέλω να ξεκαθαρίσω τη θέση μου και να επιβεβαιώσω τη στάση μου.
    Ναι, επαναλαμβάνω ότι το μνημόνιο δεν το διάβασα. Δεν ασχολήθηκα, όχι με το κείμενο, αλλά ούτε καν με τις διαδικασίες της δήθεν διαπραγμάτευσης.
    Αυτό δεν το δήλωσα ούτε το είπα με καμάρι.
    Πολύ περισσότερο δεν το λέω για να αποσείσω ευθύνες από πάνω μου.
    Ίσα – ίσα το αντίθετο. Το θεωρώ από τα σημαντικότερα λάθη της πολιτικής μου διαδρομής.
    Γιατί δεν εκτίμησα σωστά την κρισιμότητα των στιγμών και απορροφήθηκα με το μερικό, το έργο μου σαν υπουργός, αντί να ασχοληθώ με το μείζον, την ευθύνη μου σαν μέλος της ηγεσίας της χώρας. Το είπα για να τονίσω το πόσο όλοι μας χρειάζεται να αλλάξουμε.
    Είχαμε μάθει να εμπιστευόμαστε τον κάθε αρχηγό, πρωθυπουργό.
    Και στη Βουλή να ψηφίζουμε και στη διακυβέρνηση να συναινούμε.
    Αυτοί οι καιροί πέρασαν και το μοντέλο εξαντλήθηκε.
    Χρειάζεται συλλογικότητα, ατομική ευθύνη και συνεισφορά.
    Οι βουλευτές αντέδρασαν στην πρόταση Πετσάλνικου και έσωσαν τη χώρα.
    Μακάρι να το είχα κάνει, μακάρι να το είχαμε κάνει και για το μνημόνιο.
    Σε αυτές τις στιγμές ο τόπος χρειάζεται καθαρά λόγια και γενναία αυτοκριτική.
    Μόνο έτσι θα φτιάξουμε ηγεσίες και θα βοηθήσουμε την πατρίδα.
    Λένε πως στην πολιτική υπάρχουν πράγματα που γίνονται και δεν λέγονται. Τέτοιοι κανόνες σιωπής, η υποκρισία του πολιτικά ορθού, πρέπει να σπάσουν.
    Αυτοί οι κανόνες μας οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση.
    Είμαι αποφασισμένος να δώσω όλες τις δυνάμεις μου σ’ αυτό»......
    Απάντηση
  4. MacGyver ©Jan 24, 2012 10:45 AM
    Λοιπόν… Έχουμε μείνει πραγματικά άφωνοι! Όχι για τη «γενναία αυτοκριτική» του, η οποία θα ήταν γενναιότερη αν αποφάσιζε να παραιτηθεί από Υπουργός της μεταβατικής κυβέρνησης, εκεί ίσως να έπειθε ότι όντως κάτι προσπαθεί να διασώσει, αλλά από τη φοβερή δήλωση – καταγγελία περί «δήθεν διαπραγμάτευσης»!
    Τι μας λέει ο Υπουργός; Ότι η κυβέρνηση, το Μέγαρο Μαξίμου, δεν διαπραγματεύθηκε!
    Αυτό από μόνο του συνιστά μείζονα πολιτική κρίση και όποιος δεν το αντιλαμβάνεται είναι ανόητος!

    ΒΙΝΤΕΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ, Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕΙ!
    http://www.youtube.com/watch?v=ycsFxMW__to&feature=player_embedded

    -Ερωτάται λοιπόν ο αρχηγός του ΛΑ.Ο.Σ αν είχε διαβάσει αναλυτικά το νομοσχέδιο του Μνημονίου, πριν το υπερψηφίσει: Η απάντηση, πως "εκείνη την ώρα είχα άλλα πράγματα να ασχοληθώ...γιατί έσβηνε η Ελλάδα", δεν αφήνει περιθώρια θετικής απάντησης στην εύλογη απορία κάθε πολίτη αυτής της χώρας: Διαβάζουν οι πολιτικοί αυτά που πάνε και ψηφίζουν; "Προλαβαίνουν" να ενημερωθούν για εκείνα που δεσμεύουν γενιές και γενιές Ελλήνων ή έχουν άλλες "υποχρεώσεις" (ποιες άραγε); Και τελικά, ποιος είναι ο ρόλος τους και γιατί πληρώνονται αδρά από τον ελληνικό λαό, αν δεν είναι ικανοί να διαβάσουν ούτε ένα νομοσχέδιο πριν το ψηφίσουν;
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το συγκεκριμένο βίντεο έχει σταλεί σε όλα τα Μέσα "Ενημέρωσης", μεγάλα και μικρά. Θα τολμήσουν οι...έγκριτοι δημοσιογράφοι που "αγανάκτησαν" με την δήλωση Χρυσοχοίδη να το προβάλουν ή έστω να κάνουν την ίδια ερώτηση στον μόνιμο τηλε - θαμώνα τους Καρατζαφέρη; Για να δούμε...!!!!
    ΆΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ
    Από την Κόστα Ρίκα όπου βρίσκεται για το συνέδριο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, ο Γιώργος Παπανδρέου αναφέρθηκε στη δήλωση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος είπε πως δεν διάβασε το Μνημόνιο γιατί είχε άλλες υποχρεώσεις ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη...
    Ο κ. Παπανδρέου δήλωσε πως ούτε αυτός είχε διαβάσει το Μνημόνιο επειδή εκείνη την εποχή ήταν πρωθυπουργός της χώρας και είχε άλλες υποχρεώσεις.
    Ο Γιώργος Παπανδρέου τόνισε πως προσπάθησε να ρίξει μια ματιά στο Μνημόνιο αλλά -όταν είδε πως είχε μέσα μόνο λέξεις και καθόλου εικόνες- το παράτησε.
    Απάντηση
  5. ΚΑΛΗΣΠΕΡΗΣJan 24, 2012 10:50 AM
    ΤΟΥΦΕΚΙΣΜΑ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!
    Απάντηση
  6. ΑνώνυμοςJan 24, 2012 10:52 AM
    Παχύδερμος Θέμος: Άστα να πάνε Νίκο... όλοι τα ίδια σκατ@ είμαστε
    Από ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

    Με λύπη διάβασε ο παχύδερμος Θέμος Αναστασιάδης την προσπάθεια που έκανε ο Νίκος Παπανδρέου να απαντήσει στο απολύτως εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ του «ΘΕΜΑΤΟΣ», για το εντυπωσιακό επίπεδο ζωής του εν μέσω οικονομικής κρίσης... τόση πολύ λύπη που έφαγε μόνο 9 κρουασάν αντί για 10 στο πρωινό του. Προς το παρόν και επειδή με αυτά που γράφει γεννιούνται πολλά νέα ερωτήματα
    [τα ερωτηματικά για τον παχύδερμο μας έχουν λυθεί από καιρό]
    θα του θυμίζαμε ότι σε τέτοιες περιπτώσεις «η σιωπή είναι χρυσός» διότι:


    α) είναι δύσκολο να εξηγήσεις στον κόσμο γιατί την ίδια χρονιά που η Ελλάδα χρεοκοπεί και οι άνθρωποι χάνουν τις δουλειές τους ή αυτοκτονούν επέλεξε να μετακομίσει από τα 180 τ.μ. που διέμενε στα Βριλήσσια σε βίλα 500 τ.μ. με πισίνα στην Εκάλη. Νόμιμο ; Ηθικό ; Σίγουρα εντελώς κακόγουστο και βαθιά αντικοινωνικό.
    [Ενώ ο παχύδερμος μένει σε υπόγειο στην Κυψέλη....]

    β) Ισως θα ήταν καλύτερα να μην επιμείνει στην πρωτότυπη θεωρία ότι μια Πόρσε κάμπριο τον επισκέφθηκε ξαφνικά ένα βράδυ και μετά έφυγε μέσα στη νύχτα σαν κυρία, διότι μπορεί να υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι τη χρησιμοποίησε συστηματικά - και όχι μόνο για προσωπική του χρήση.
    [Ενώ ο παχύδερμος πάει με πατίνι... άσχετα αν εδώ και 10 χρόνια έχει μέχρι και οδηγό].

    γ) Είναι ντροπή να προσπαθεί να φορτώσει αυτές τις γελοίες νεοπλουτίστικες συμπεριφορές στον αδελφό του και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου λέγοντας ότι με τις αποκαλύψεις επιχειρούν να αποτελειώσουν τον Γιώργο.
    [Γιατί ο παχύδερμος τον έχει θεό το Γιώργο... που θα μας χάριζε τα δάνεια αλλά τελικά χάρισε μόνο σε αυτόν τα κλεμένα].

    Αν κάποιος τον αποτελειώνει με αυτό που κάνει είναι αυτός ο ίδιος και δεν είναι η πρώτη φορά. Καλύτερα όμως να είναι η τελευταία, γιατί αν δεν θέλει κριτική και αν ισχυρίζεται ότι δεν κατέχει δημόσιες θέσεις, τότε να μη χρησιμοποιεί το πρωθυπουργικό αεροπλάνο για μπίζνες στο Κατάρ και να μην τολμήσει να αποκαλέσει ξανά τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ραγιάδες ενώ ο ίδιος ζει όπως οι μαχαραγιάδες.
    Αυτά για σήμερα και αν δούμε ότι το θράσος του ανδρός, που στα 55 του ακόμη δεν έχει καταφέρει να ενηλικιωθεί και να φερθεί σαν άνδρας
    και όχι σαν προστατευμένο μέλος της οικογένειας, συνεχίζει να ξεχειλίζει, τότε θα χρειαστεί, με λύπη μας, να επανέλθουμε.
    Αστα καλύτερα, Νίκο.

    ΥΓ.: Και επειδή αναγνωρίζουμε στον καθένα το δικαίωμα να πει ότι έσφαλε, τον πληροφορούμε ότι αυτή την εποχή υπάρχει μεγάλη προσφορά μικρότερων διαμερισμάτων για να μετακομίσει, και μάλιστα σε εξαιρετικές τιμές, και αν θέλει μπορούμε να του βρούμε ένα μικρότερο αυτοκίνητο να κυκλοφορεί, χωρίς να υποχρεώνεται, δανειζόμενος από άγνωστους σπόνσορες
    [Γιατί δεν του δίνεις εσύ τα δικά σου ρε γελοίε;].

    Τέλος, δεν δικαιούται να συκοφαντεί, ειδικά το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ»,
    όσον αφορά το ΠΑΣΟΚ.
    [Γιατί ο παχύδερμος είναι και θα πεθάνει ΠΑΣΟΚ]+
    Απάντηση
  7. ΑνώνυμοςJan 24, 2012 10:52 AM
    ΠΟΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΡΟΔΟΤΗ? ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΤΕ ΕΔΩ. ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ. ΕΙΣΤΕ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΟΝΤΑ. ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ. ΣΥΝΤΟΜΑ. ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ.
    Απάντηση
  8. ΑνώνυμοςJan 24, 2012 10:57 AM
    ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΘΕΣΑΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΠΑΝΟΡΘΟΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ ΘΑ ΣΥΓΟΤΡΑΓΟΔΕΙΣΩ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΨΗΦΗΣΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια