Powered By Blogger

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2012

Το είδαμε και ..αυτό. Ο Βορίδης δηλώνει …εθνικοφιλελεύθερος ???

Ο Βορίδης για να δικαιολογήσει την κολοτουμπα του ανακαλύπτει νέες ορολογίες δηλώνει…. Εθνικοφιλελεύθερος .Την επόμενη φορά θα δηλώσει ,ναζιστοκουμουνιστής.
Εμείς θα δείξουμε το αφιέρωμα που του κάνει ένας παλιός συμμαχητής του ,μη εθνικοφιλελεύθερος.






Τότε, (1989) ο Μάκης Βορίδης δήλωνε: " ...ο φιλελευθερισμός, όχι τόσο ως πολιτική ιδεολογία μα ως τρόπος ζωής, έχει επικρατήσει. Ο καταναλωτισμός, ο ηδονισμός, ο ατομισμός είναι πια φαινόμενα κυρίαρχα μέσα στην ελληνική κοινωνία... ...δεν υπάρχει άλλη λύσι από την ανατροπή του συστήματος της παρακμής, από την επαναστατική αλλαγή νοοτροπίας της ελληνικής νεολαίας."
Σήμερα (2011) ο Μάκης Βορίδης, ως "υπουργός" μιας παράνομης και αντισυνταγματικής "κυβερνήσεως", αποτελεί στυλοβάτη του ίδιου συστήματος που τότε ήθελε να ...ανατρέψει και μάλιστα πραξικοπηματικό στυλοβάτη, αφού η παρούσα "κυβέρνηση" δεν διαθέτει συνταγματική νομιμότητα, σύμφωνα με γνωματεύσεις παραδεδεγμένων Συνταγματολόγων!
Τότε, ο Μάκης Βορίδης δήλωνε εχθρός του φιλελευθερισμού, ενώ, σήμερα δηλώνει ...θιασώτης του, μιλώντας σε ένα αναιδέστατο πλάσμα που υποδύεται τον "δημοσιογράφο"! Δείτε το παρακάτω video στο 2.21 :
Τότε, ο υπογράφων έγραφε για τον Μάκη Βορίδη: "Παίρνοντας αυτή την συνέντευξη από τον κ. Μάκη Βορίδη αισθανόμουν μια διπλή χαρά. Αφ' ενός επικοινωνούσα για πρώτη φορά μ' έναν αταλάντευτο νεαρό αγωνιστή, αφ' ετέρου γνώριζα έναν ιδεολόγο για τον οποίο όσους άκουσα να μιλούν, εκφράσθηκαν ομόφωνα για το υψηλό ήθος και την σπάνια συγκρότησή του."
Σήμερα, ο υπογράφων γράφει για τον Μάκη Βορίδη: Παρακολουθώντας το παραπάνω video ένοιωσα το πόσο ο χρόνος και η εξουσιομανία μπορούν να διαφθείρουν έναν αγωνιστή-ιδεολόγο μετατρέποντάς τον σε μια μαριονέτα του πολιτικαντισμού την οποία ακόμη και όσοι κάποτε επαινούσαν τώρα εμπτύουν! Παρακολουθώντας αυτό το θλιβερό video, αυτόν τον σημερινό θλιβερό Μάκη Βορίδη, σκέφτομαι ότι αν μου απέμενε μια τελευταία ροχάλα κι επρόκειτο να διαλέξω ανάμεσα στον αναιδέστατο "δημοσιογράφο" και τον μαριονετικό "Υπουργό", σίγουρα θα την εκτόξευα στη μούρη του τελευταίου γιατί σε δημοσιοκάφρο ουδέποτε επένδυσα προσδοκίες!
Και κάτι ακόμη πολύ σημαντικό : από το παραπάνω video προκύπτει ότι ο "θίασος" Παπαδήμου και ο Μάκης Βορίδης είναι επικίνδυνοι για το Έθνος και την Πατρίδα ως έχοντες υποταγεί στις διαθέσεις τυχαρπάστων διαχειριστών της 4ης "εξουσίας" οι οποίοι επιδεικνύουν δημόσια την κυριαρχία τους επί των ανδρεικέλων της παρούσης μαριονετικής "κυβερνήσεως"! Στο παραπάνω video βλέπουμε έναν δημοσιοκάφρο να μπουκάρει προκλητικά και με έπαρση, έχοντας κρεμασμένο ένα ...ταγάρι στη πλάτη, σε ένα ζωτικό "κυβερνητικό" γραφείο, να προσπερνά περιφρονητικά το θυρωρείο του γραφείου ως να πρόκειται περί οίκου ανοχής (αν και εκεί ο επισκέπτης ελέγχεται από τον προστάτη...) να κατευθύνεται προς την πουτάνα (συγγνώμη, τον "Υπουργό" Μάκη Βορίδη!) και αδίστακτα, αν και μη εξουσιοδοτημένος, να ψαχουλεύει τα δημόσια έγγραφα τα οποία είναι επάνω στο "υπουργικό" τραπέζι, να λαμβάνει γνώση του περιεχομένου τους (!!!!) και κατόπιν να βγάζει "σερνάμενο από το γιακά" τον "Υπουργό" στο διάδρομο για να τον ανακρίνει επί τόπου στα όρθια! Και αναρωτιέται ο Πολίτης: από "που" σε ...κρατάει ο δημοσιοκάφρος Μάκη Βορίδη για να σε εξευτελίζει "ούτω πως"; Τι ντοκουμέντα, αυτός ο αναιδής εισβολέας του γραφείου σου, έχει "κρατημένα" ώστε να ακουμπάει χέρι στα επί του γραφείου σου δημόσια έγγραφα με τόση άνεση κι εσύ να στέκεσαι σαν ΟΡΝΙΘΑ τροφαντή ενώπιόν του και ψοφοδεής με κατεβασμένο το βλέμμα να ψελλίζεις φραστικές κωλοτούμπες; Τι θα συνέβαινε Μάκη Βορίδη αν ο εισβολέας σου διετύπωνε και άλλες, περίεργες, "απαιτήσεις" με αυτό το βλέμμα το γλαρό που σε αντιμετώπιζε, μήπως θα σε βλέπαμε και πεσμένο στα τέσσερα; Μέχρι ποίου σημείου είσαι διατεθειμένος να "υποχωρήσεις" προκειμένου να διατηρήσεις τον κηλιδωμένο "θώκο" ενός αντισυνταγματικού εξουσιαστικού πόστου; Αυτή είναι η "ηθική" του ΛΑ.Ο.Σ. και των ομοσταύλων σου; Mέχρι ποίου σημείου είσαι έτοιμος να γονατίσεις προκειμένου να μη σε πουν "Φασίστα" (που θα σε πουν ασχέτως αν δε το αξίζεις!) όταν όλοι θεωρούν όλους "Φασίστες" (κι ας μη το αξίζουν!);
Και όταν οι "Πολιτικοί" οι οποίοι ασκούν "εξουσία" υπόκεινται εμφανώς και δημοσίως σε εκβιασμό "αλλαξοκωλιάς", η εκ μέρους τους "άσκηση" οιασδήποτε "εξουσίας" αποβαίνει επικίνδυνη για το Έθνος και την Πατρίδα και τούτο μόνον ΚΡΕΜΑΛΑ επισύρει!

Κακόμοιρε Μάκη Βορίδη, σκέφτηκες ποτέ ότι, όταν ο γιος σου ο Τίτος μεγαλώσει και δει αυτό το video, θα αισχύνεται για τον πατέρα του, όπως ακριβώς αισχυνόμεθα σήμερα όλοι οι Πατριώτες για την "περίπτωσή" σου ; Με ποιό δικαίωμα προδίδεις, εκτός της Χώρας σου και τον ίδιο το γιο σου ο οποίος, τουλάχιστον θα ήθελε να είναι υπερήφανος γι αυτόν που τον γέννησε;
Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
Τηλ. : 6977764737
You might also like:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια