Powered By Blogger

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2013


Ενας Βούλγαρος, που το σπίτι του το κατάσχεσε η Τράπεζα, το κατεδάφισε και μετέφερε τα συντρίμμια του με φορτηγό, μπροστά στην Τράπεζα!



Ασυνήθιστο: Ένας Βούλγαρος κατέστρεψε το σπίτι του και να παραδοθεί στην τράπεζα, επειδή δεν μπορούσε να πληρώσει το δάνειο......
Ένας κάτοικος της πόλης Λόβετς στη Βουλγαρία που δεν μπορούσαν πλέον να αντέξουν οικονομικά να πληρώσουν την υποθήκη του σπιτιού του πέρασε τα τελευταία δεκάρα του να κατεδαφίσει λίγο πριν οι banksters θα επικρατήσει. Το οικόπεδο στο οποίο χτίστηκε το σπίτι δεν συμπεριλαμβάνεται στην υποθήκη, οπότε η οικογένεια αποφάσισε να καταστρέψει το σπίτι για να δώσει στο νέο ιδιοκτήτη. Τα ερείπια του κτιρίου φορτώθηκαν σε ένα μεγάλο φορτηγό και κινήθηκε προς το κεντρικό γραφείο συνοικία της τράπεζας, στην πόλη της Teteven, όπου υπεγράφη η υποθήκη.
Ο άνθρωπος που ήταν στο χρέος προς την τράπεζά του και την οικογένειά του, μπήκε στο γραφείο και άρχισε να κλαίει και να επαιτούν για την τράπεζα να έχει το έλεος σε αυτούς, αλλά ο διευθυντής είπε ότι δεν μπορεί να κάνουν εξαιρέσεις και ότι η οικογένεια είχε μια εβδομάδα να εγκαταλείψει το κενό σπίτι.
Φανταστείτε το πρόσωπο του διευθυντή μετά την αποχώρηση της οικογένειας, και τα πολύτιμα νέο σπίτι του πήρε εξιτήριο μπροστά από την κύρια είσοδο της τράπεζας ...


Read more: http://www.oparlapipas.com/2013/12/blog-post_9532.html#ixzz2obadi7vA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια