Powered By Blogger

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014

Ποιοί έχουν εισέλθει στην εκπαίδευση και προπαγανδίζουν την Πανθρησκεία στα σχολεία της Πατρίδας μας



Με αφορμή την απόφαση του υπουργού ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ (Αρβανιτόπουλε ότι και να κάνεις εσύ και το οβριοσκυλολόι που κυβερνάτε, το υπουργείο, θα είναι ΕΘΝΙΚΟ), της κατοχικής κυβέρνησης, Κ. Αρβανιτόπουλου, να καταργήσει τις Εθνικές και Χριστιανικές Εορτές   (κλικ εδώ), ήρθαν κάποια σχόλια, τα οποία θεωρώ πως είναι πολύ σοβαρά, και πρέπει να τύχουν ιδιαίτερης προσοχής και ξεχωριστής ανάρτησης, προκειμένου να αφυπνίσουν τους γονείς και τους μαθητές.

Βάσει των σχολίων, έκανα μια πρόχειρη έρευνα και αυτά που ανακάλυψα στο διαδίκτυο, είναι άκρως ανησηχυτικά.
Προς το παρόν, παρατίθενται τα δυο σχόλια και δυο σχετικές πληροφοιες για το τι γίνεται σε κάποια σχολεία της Πατρίδας μας.
Θεωρώ πως τα δυο συγκεκριμένα σχόλια, δεν είναι και τα μοναδικά που ίσως έχουν προβληματίσει τους γονείς.

Πολύ φοβάμαι πως υπάρχει μια εκτεταμένη προσπάθεια απαξίωσης του Χριστιανισμού, που περνά ύπουλα μέσα από τα σχολεία, από ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΥΠΟ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΓΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ.

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και θα επανέλθω.
Κατά την άποψή μου, αυτή η ανάρτηση είναι άκρως σημαντική και πρέπει να διαδοθεί όσο το δυνατόν περισσότερο.
Η διάλυση της Πατρίδας μας και ο αποχριστιανισμός αποτελούν τον πρωταρχικό στόχο του Σιωνισμού.

Σας παρακαλώ, να με βοηθήσετε με όποια στοιχεία έχουν περιέλθει σε γνώση σας.
 

Πόπη Σουφλή

 Σχόλιο 1ο

ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Η ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΝΗΠΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΟΚΛΑΔΟΝ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΗΚΩΜΕΝΑ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΓΙΟΓΚΑ,, ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ...ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ. 


ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ. 
ΘΕΛΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ.......

ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. 
ΑΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Σ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΚΙΡΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 
ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΩΝ ΤΡΕΛΑΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ. 

ΕΠΙΣΗΣ ΨΑΧΤΗΤΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. 

ΨΑΞΤΕ ΤΗ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ. ΤΙ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΜΑΣ.

ΕΓΩ, ΘΑ ΠΑΛΕΨΩ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ. ΣΤΟ ΝΑ ΦΥΛΑΞΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ... 

ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΩ ΣΤΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΜΥΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΕΙ........

ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ......
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΛΑ. 
ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ. 

ΜΗ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ. 

ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ. 

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ. 

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΑΚΟΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΡΟΣΤΑΓΜΑΤΑΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ. 

ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ. 

Ο ΤΙΤΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΤΛΟΣ ΤΙΜΗΣ.

  


 Ο/Η ΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Ο Αρβανιτόπουλος μεθοδεύει κατάργηση Εθνικών και Χ...": 



Σχόλιο 2ο



Και πριν μια βδομαδα...εμαθα κι εγω...οτι σε δημοτικο σχολειο της Κρητης..η διευθυντρια...κατα τ'αλλα....καλο κοριτσι...δε μπορω να πω...αλλαξε την πρωινη προσευχη...το "Πατερ Ημων"...κ λενε κατι αλλο ...δικο τους...γενικο....Θεε μου σ'ευχαριστουμε κτλ....γιατι δεν μπορουσαν να πουν το "Πατερ Ημων"...τα
αλβανοπουλα....Καλο;;;;;;.....η Κακο;;;;;;.... Σιγα-σιγα....ερχονται οι "Αλλαγες"!....Σταγονα-Σταγονα!!!


Ο/Η drakos άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Ο Αρβανιτόπουλος μεθοδεύει κατάργηση Εθνικών και Χ...": 







Δείτε τώρα τι σκοπούς εξυπηρετεί η Θεοσοφική Εταιρεία

Τι πράγμα είναι η Θεοσοφική Εταιρεία ..Οπαδός της Πανθρησκείας..;;


Tα πήρα απο την σελίδα τους.
Η Θεοσοφική Εταιρεία είναι μια παγκόσμια οργάνωση που ιδρύθηκε το 1875 από την Έλενα Πετρόβνα Μπλαβάτσκυ και τον Χένρυ Σ. Όλκοττ. 

Σήμερα είναι παρούσα σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο.
Ο πρώτος Θεοσοφικός Ελληνικός κλάδος ήταν γνωστός ως Ιόνειος και ιδρύθηκε στη Κέρκυρα το 1877.
Η Θεοσοφική Εταιρεία στην Ελλάδα είναι ένας από τους παλαιότερους κλάδους της μητέρας Εταιρείας."Θεοσοφία είναι η Θεία Σοφία, η παγκόσμια πνευματική κληρονομιά όλης της ανθρωπότητας - το παρελθόν, παρόν και μέλλον." 
Η Θεοσοφική Εταιρεία αποτελείται από μέλη οποιασδήποτε θρησκευτικής πίστης, φιλοσοφίας, ή επιστημονικής γραμμής. Ο βασικός στόχος της εταιρείας είναι να προωθήσει τους σκοπούς της, με αποτέλεσμα την βαθιά κατανόηση της ζωής, την απομάκρυνση κάθε φανατισμού, δόγματος και προκατάληψης οποιασδήποτε μορφής.
Γι' αυτό τον λόγο, η Εταιρεία δεν προωθεί κάποια ιδιαίτερη θρησκεία, φιλοσοφία και επιστημονική γραμμή πίστεων και μελετών. Οι στόχοι της εκφράζονται μέσα από τους σκοπούς της, εκ των οποίων αυτός με την μεγαλύτερη σημασία είναι η επίτευξη της Παγκόσμιας Αδελφότητας, χωρίς διακρίσεις ανάμεσα σε φυλές, θρησκείες, φύλα, κοινωνικές τάξεις ή χρώματα.
Για να διατηρηθεί ένα περιβάλλον, μέσα στο οποίο κανένα δόγμα και καμία συγκεκριμένη γραμμή μελέτης δεν θα επιβάλλεται σε άλλους, το Γενικό Συμβούλιο της Εταιρείας πέρασε το 1924, το διάταγμα "Ελευθερία Σκέψης".
“Όλες οι θρησκείες πρέπει να γίνονται αποδεκτές... γιατί... κάθε άνθρωπος πρέπει να πηγαίνει στα Ουράνια με τον δικό του τρόπο”
Eπίκτητος (Έλληνας φιλόσοφος που συνδέεται με τους Στωϊκούς)

Η Θ.Ε. έχει τρεις σκοπούς
1- Σχηματισμός πυρήνα παγκόσμιας αδελφότητας της ανθρωπότητας χωρίς διάκριση φυλής, θρησκείας, φύλου. κοινωνικής τάξης ή χρώματος.
2- Ενθάρρυνση της συγκριτικής μελέτης των θρησκειών, της φιλοσοφίας και της επιστήμης.
3- Έρευνα των ανερμήνευτων νόμων της φύσης και των κρυμμένων δυνάμεων του ανθρώπου.
Theosophical Society in Greece 25A, Voukourestiou Str. Athens 10671, Greece Tel.: +30 2103620702, Fax: +30 2103610961
*Λέγεται ότι η Έλενα Πετρόβνα Μπλαβάτσκυ και ο Χένρυ Σ. ήτανεΣατανιστές

 ..Δείτε βίντεο..
H Ιστιοσελίδα τους http://www.theosophicalsociety.gr





 πηγή


134 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η 17η Νοεμβρίου του 1875 ήταν η ημέρα που επελέγη για την εναρκτήρια συνεδρία και τη δημόσια παρουσίαση της Θεοσοφικής Εταιρείας στη Νέα Υόρκη.

Σκοποί της Θεοσοφικής Εταιρείας ήταν και είναι:
1. Ο σχηματισμός πυρήνα της Παγκόσμιας Αδελφότητας της Ανθρωπότητας, χωρίς διάκριση φυλής, πίστης, και χρώματος.
2. Η ενθάρρυνση της συγκριτικής μελέτης των θρησκειών, της φιλοσοφίας και της επιστήμης.
3. Η έρευνα των ανερμήνευτων νόμων της φύσης και των δυνάμεων που βρίσκονται σε λανθάνουσα κατάσταση μέσα στον άνθρωπο.

Κατά τα πρώτα χρόνια η Θεοσοφική Εταιρεία φαίνεται πως ήταν μια σχεδόν μυστική εταιρεία που χρησιμοποιούσε σύμβολα και συνθήματα για να αναγνωρίζονται τα μέλη μεταξύ τους. Μερικά χρόνια αργότερα, έπαψε αυτό να ισχύει και οι συνεδρίες γίνονταν δημόσια.

Για να καταστήσει το σύνολο της φιλοσοφίας σαφές η Μπλαβάτσκυ προτείνει τρεις μεγάλες ιδέες, αρχές ή προτάσεις που μπορούμε να εφαρμόζουμε ως προς τις παγκόσμιες συνθήκες μέσα στις οποίες ζούμε:

1) Η ΘΕΟΤΗΤΑ ή ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ, ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΗ, ΠΑΝΤΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ
«Πιστεύουμε σε μια Παγκόσμια Θεία Αρχή, που είναι η ρίζα των ΠΑΝΤΩΝ, από την οποία πηγάζουν όλα και μέσα στην οποία όλα τα απορροφηθούν στο τέλος του μεγάλου κύκλου της Ύπαρξης». (Το Κλειδί της Θεοσοφίας σελ. 62)
«Σε κάθε Κοσμογονία, πίσω και πάνω από τη δημιουργική θεότητα, υπάρχει μια υπέρτερη θεότητα, ένας ρυθμιστής, ένας Αρχιτέκτονας, του οποίου ο Δημιουργός δεν είναι παρά ένας εκτελεστικός αντιπρόσωπος. Και ακόμα ψηλότερα, πάνω και ολόγυρα, μέσα κι έξω, υπάρχει το ΑΔΙΑΓΝΩΣΤΟ και το άγνωστο, η Πηγή και Αιτία όλων αυτών των Απορροών». (Μυστική Δοξασία, II, σελ. 43) 
2) Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ, ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΟΣ, ΔΙΚΑΙΟΣ, ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΟΣ, ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ.
«Περιγράφουμε το Κάρμα σαν αυτόν τον Νόμο επαναπροσαρμογής που τείνει πάντα στο να αποκαθιστά τη διαταραγμένη ισορροπία στο φυσικό κόσμο και την ασταθή αρμονία στον ηθικό κόσμο. Το Κάρμα δεν δρα πάντα με αυτόν ή εκείνο τον ιδιαίτερο τρόπο. Αλλά… πάντα δρα για να αποκαθιστά την Αρμονία και να διατηρεί την ισορροπία ένεκα της οποίας υπάρχει το Σύμπαν». (Το Κλειδί της Θεοσοφίας, σελ. 203)

«Υπάρχει στη φύση ένας αιώνιος Νόμος, ένας νόμος που πάντα τείνει να προσαρμόζει τα αντίθετα και να δημιουργεί την τελική αρμονία. Χάρη σε αυτόν τον νόμο της πνευματικής εξέλιξης που εκτοπίζει το φυσικό και καθαρά διανοητικό, η ανθρωπότητα θα απελευθερωθεί από τους πλασματικούς θεούς της και θα καταλήξει στην ΑΥΤΟΛΥΤΡΩΣΗ». (Μυστική Δοξασία, II, σελ. 420).

3) Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ, ΑΙΩΝΙΑ, ΕΝΑ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. «Από τους Θεούς στον άνθρωπο, από τους Κόσμους στο άτομο, από ένα αστέρι σε ένα λυχνάρι, από τον Ήλιο στη ζωτική θερμότητα και του πιο ταπεινού οργανικού όντος – ο κόσμος της Μορφής και της Ύπαρξης σε μια τεράστια αλυσίδα, οι κρίκοι της οποίας είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους, ο νόμος της Αναλογίας είναι το πρώτο κλειδί στο Παγκόσμιο πρόβλημα και αυτοί οι κρίκοι πρέπει να μελετηθούν ισότιμα στις απόκρυφες σχέσεις μεταξύ τους». (Μυστική Δοξασία, I, 604). «Από το κέντρο στην περιφέρεια, από την ανεπαίσθητη φυσαλίδα στα απώτατα νοητά όρια του Κόσμου, οι Αποκρυφιστές, ανιχνεύουν τον κάθε κύκλο που συγχωνεύεται σε κύκλο, περιέχοντας και περιεχόμενοι σε μια ατέρμονη σειρά. Το έμβρυο που εξελίσσεται στην προ γεννήσεως σφαίρα, το άτομο μέσα στην οικογένειά του, η οικογένεια μέσα στο κράτος, το κράτος μέσα στην ανθρωπότητα, η Γη μέσα στο σύστημά μας, αυτό το σύστημα μέσα στο κεντρικό του σύμπαν, το σύμπαν στον Κόσμο και ο Κόσμος μέσα στη ΜΙΑ ΑΙΤΙΑ – αυτή τη σειρά ακολουθεί η φιλοσοφία τους για την εξέλιξη». (Μυστική Δοξασία, ΙI, 189).
«Η εξέλιξη είναι ένας αιώνιος κύκλος του γίγνεσθαι… και η φύση δεν αφήνει ούτε ένα άτομο αχρησιμοποίητο. Επιπλέον, από την αρχή του Γύρου, τα πάντα στη Φύση τείνουν να γίνουν Άνθρωπος. Όλες οι τάσεις του δυαδικού, κεντρομόλα και φυγόκεντρη Δύναμη κατευθύνονται προς ένα σημείο – τον Άνθρωπο». (Μυστική Δοξασία, ΙI, 170).

Ο Άνθρωπος λοιπόν θεωρείται ότι είναι ένας αθάνατος νους που κατοικεί σε ένα εξαιρετικά εξευγενισμένο ζωώδες σώμα. Ο στόχος της επίτευξης της προσωπικής ολοκλήρωσης δεν είναι να αποσυρθεί κανείς από την ενεργό δράση αλλά να συνεχίζει να συνεργάζεται με τη Φύση, σαν Δάσκαλος και να βοηθά την τρέχουσα εξέλιξη και προαγωγή όλων των άλλων όντων περιλαμβανομένης και της υπόλοιπης ανθρωπότητας χωρίς καμία απολύτως διάκριση.

ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ Π. ΜΠΛΑΒΑΤΣΚΥ Είναι ενδιαφέρον και σημαντικό να σημειώσουμε ότι όλες οι «επιθέσεις» που έγιναν στη Θεοσοφία στόχευαν στην απαξίωση της Έλενας Π. Μπλαβάτσκυ. Κανείς μέχρι τώρα δεν έχει επιτυχώς επιτεθεί ή ανασκευάσει την ισχύ κάποιας από τις προτάσεις που προώθησε με αυτό το όνομα ούτε και κανένα από τα ιστορικά δεδομένα που παρουσίασε.
Το μεγαλύτερο μέρος των «επιθέσεων» που έγιναν εναντίον της αφορούν σε επεισόδια που υποτίθεται ότι συνέβησαν κατά τη διάρκεια των ταξιδιών της και της προετοιμασίας της μέχρι το 1871. Από το 1871, έζησε κάτω από το ανελέητο βλέμμα της δημοσιότητας και κατ’ αυτή την περίοδο καμία από τις κατηγορίες που της απαγγέλθηκαν δεν μπόρεσε να αποδειχθεί ή να θεωρείται έγκυρη. Η ίδια έγραψε:
«Κατά τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια… με έχει περιλούσει μια ασταμάτητη καταιγίδα χυδαίων κατηγοριών. Κάθε συκοφαντική κατηγορία από αυτήν της ανηθικότητας και της θεωρίας ότι είμαι «Ρωσίδα κατάσκοπος» μέχρι το ότι ενεργώ με ψευδή προσχήματα, ότι εξαπατώ συστηματικά, ότι είμαι ένα ζωντανό ψέμα, μια καθ’ έξι μεθυσμένη γυναίκα, μια απεσταλμένη του Πάπα – πληρωμένη για να διαλύσω τον πνευματισμό και ότι είμαι ενσάρκωση του Σατανά… Κάθε συκοφαντία που θα ήταν δυνατό να επινοηθεί χρησιμοποιήθηκε κατά της ιδιωτικής και δημόσιας ζωής μου. Το γεγονός είναι ότι ούτε μία από αυτές τις κατηγορίες δεν αποδείχθηκε ποτέ να έχει υπόσταση… Έζησα περιτριγυρισμένη από φίλους και εχθρούς σαν να ζούσα σε ένα γυάλινο σπίτι – τίποτα δεν ήταν ικανό να σταματήσει αυτές τις μοχθηρές, δηλητηριώδεις και τελείως ασυνείδητες γλώσσες…» (Walter A. Carrither: “The Truth About Madame Blavatsky”).

***
Απόσπασμα από το άρθρο που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Θεοσοφικού Κινήματος "Χρονολογική ανασκόπηση των γεγονότων της ζωής της Έλενας Π. Μπλαβάτσκυ".
http://www.blavatsky.gr/index.php?id=12&tx_ttnews[tt_news]=247&tx_ttnews[backPid]=7&cHash=5b3f3a1c8c 


πηγή


6 σχόλια:

  1. Κοιτάξτε εδώ τι μεριμνά η βρωμερή κεφαλή της Εκκλησίας.
    Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014
    Συμπροσευχή του Αρχιεπισκόπου με αντιπροσωπεία του C.E.C και της COMECE.
    http://eggolpio.blogspot.gr/search/label/%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%A6%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF
    Απάντηση
  2. 15 Μαρτίου 2013

    Μα είναι δυνατόν ΡΕ, να λέτε στα παιδιά ΜΑΣ, ΕΙΜΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΟ;;;

    Βιβλίο “Θεατρική Αγωγή”Ε & ΣΤ Δημοτικού του Υπουργείου Παιδείας (;;;) σελ 81

    πατήστε στην εικόνα για να γίνει μεγαλύτερη και φρίξτε… Και να ήταν ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ; Δείτε και άλλο από τη διπλανή σελίδα του βιβλίου που διδάσκονται τα ελληνόπουλα.

    Ο γνωστός ΔΑΣΚΑΛΟΣ (με όλα κεφαλαία) ο κ. Νατσιός μας ξύπνησε και βρήκαμε αυτό το κομμάτι, ακούστε τον να δείτε τι άλλα ΑΙΣΧΗ έχουν τα “σχολικά βιβλία”. Αλήθεια υπάρχει κάποιος που τα ελέγχει και τα εγκρίνει όλα αυτά;

    “Έβγαλαν τον Μαβίλη, έβγαλαν τον Κάλβο, τον Ελύτη, τον Σολωμό, τον Ρίτσο, τον Σεφέρη τους μάστορες του ελληνικού λόγου και έβαλαν τον… Κώστα Λεφάκη!”

    “Πέταξαν τα δημοτικά τραγούδια, όλη την Παράδοσή μας και έβαλαν Συνταγές μαγειρικής

    http://www.youtube.com/watch?v=0hPXyNFTXA8&feature=player_embedded


    http://olympia.gr/2013/03/15/%CE%BC%CE%B1-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B1%CF%84%CF%8C%CE%BD-%CF%81%CE%B5-%CE%BD%CE%B1-%CE%BB%CE%AD%CF%84%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%AC/
    Φρύνη
    Απάντηση
  3. ΑΙΣΧΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ!

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ, ΜΕΤΑ ΤΟ 25:00. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΏΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ!



    ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ, ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ, ΤΑ ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΜΜΕΝΑ ΝΥΧΙΑ – ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ!

    Τα νέα σχολικά βιβλία που εδώ και 3-4 χρόνια έχουν οι μαθητές στα χέρια τους είναι το λιγότερο αισχρά και μόνο σκοπό που δεν να διδάξουν και να παραδώσουν μια νέα γενιά χρήσιμη και ικανή.
    Εξαιρετική ομιλία από τον δάσκαλο Δημήτρη Νατσιό στη σχολή γονέων στο ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης, που περιγράφει με χιούμορ και ξεκάθαρο τρόπο τα ανατριχιαστικά βιβλία που διδάσκουν σήμερα στα παιδιά μας. Αν και το βίντεο είναι αρκετή ώρα πραγματικά αξίζει να απολαύσετε την ομιλία του.


    ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΑ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΔΕΣ
    Βιβλία γεμάτα με συνταγές μαγειρικής, κακέκτυπα των τηλεοπτικών εκπομπών, με αστρολογικές προβλέψεις, εικόνες που παραπέμπουν σε κουτσομπολίστικα περιοδικά, που προσβάλλουν τον Χριστιανισμό, τους Έλληνες, την πίστη και τα πιστεύω μας! Βιβλία που οδηγούν τις οικογένειες να στείλουν τα παιδιά τους σε ένα νέο «Κρυφό σχολειό» αφού το μόνο που μπορούν να διδαχθούν από όλα αυτά είναι πως θα φλερτάρουν, πως θα βάψουν τα νύχια τους και πιο είναι το καλύτερο κλαμπ για να διασκεδάσουν. Από τον Παπαδιαμάντη και το Γεφύρι της Άρτας στις αμερικάνικες παραδόσεις και την παιδεραστία. Και όμως! Αυτά τα αίσχη διδάσκονται τα παιδιά μας σήμερα! Μάλιστα σχολικό βιβλίο προτείνει στα παιδιά να διαβάσουν τον Χάρι Πότερ! Όχι Οδυσσέα Ελύτη, όχι ιστορία, όχι ποίηση, αλλά τον Χάρι Πότερ!
    Σελίδες που αφιερώνονται στην γενοκτονία των Εβραίων, αλλά όχι στην γενοκτονία των Ποντίων, όχι στην καταστροφή της Σμύρνης. Δεν υπάρχει κείμενο που να
    ....περιγράφει μια φυσιολογική οικογένεια, δεν υπάρχει ούτε μια προσευχή μέσα στα μαθητικά βιβλία! Γελοιοποιούν τους Αγίους, καταργούν τον σεβασμό, προωθούν την ανωμαλία!
    Γιατί εκεί απλά κατάντησαν οι αργόμισθοι του Υπουργείου Παιδείας την Ελληνική εκπαίδευση. Η ομιλία του κ. Νατσιού λέει πολύ ωραία πράγματα και για αυτό θα δεσμευόμαστε πως σύντομα θα τον φιλοξενήσουμε και στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ σε μια εκπομπή αφιερωμένη στην Ελληνική Γλώσσα!
    ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ – ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ

    Περισσότερα,εδω:

    http://agiovasilema.blogspot.gr/2013/02/blog-post_2.html
    Φρύνη
    Απάντηση
  4. Στην Στ΄ τάξη του Δημοτικού ο μαθητής θα πραγματοποιήσει «Επίσκεψη σε Συναγωγή / συνομιλία με ραβίνο»!

    http://redskywarning.blogspot.gr/2012/01/blog-post_5689.html


    Τα βιβλία της Αννας -Θρησκευτικά Β' Γυμνασίου χωρίς Ιησού και Παναγία

    Για την Διαμαντοπούλου έχει μεγαλύτερη σημασία η ενότητα «Ο Ιησούς Χριστός στο κοράνι και στη λογοτεχνία του Ισλάμ» παρά

    να διδαχθούν οι μαθητές για την Παναγία, τα Πάθη, τη Σταύρωση και την Ανάσταση του Κυρίου!!!!

    Απουσία παίρνει από το μάθημα των Θρησκευτικών στο νέο βιβλίο που θα διδάσκεται από την επόμενη χρονιά στη β' γυμνασίου η Θεοτόκος Μαρία. Προφανώς οι συγγραφείς του εγχειριδίου Γιώργος Τσανανάς και Απόστολος Μπάρλος δεν έκριναν απαραίτητο να αναφέρουν πουθενά την Παναγία ή μάλλον δεν τους ταίριαζε να την αναφέρουν, αφού άλλαξαν άρδην το περιεχόμενο του βιβλίου. Με την έγκριση του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου και του υπουργείου Παιδείας, απάλειψαν τη διδασκαλία της .......
    Καινής Διαθήκης, η οποία καταλαμβάνει μέχρι τώρα το μεγαλύτερο κομμάτι του υπάρχοντος εγχειριδίου, και άφησαν μερικές μόνο αναφορές, μετατρέποντας το βιβλίο των Θρησκευτικών σε μια φιλολογική ανάλυση των ομοιοτήτων ανάμεσα στις διάφορες θρησκείες.

    http://300-gr.blogspot.gr/2011/12/blog-post_8392.html

    «ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ!» ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΣΟΚ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΗΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!


    http://hellasxg.blogspot.com/2012/07/blog-post_4327.html

    Τα Θρησκευτικά που ετοιμάζουν για την Γ΄ Δημοτικού

    http://thriskeftika.blogspot.gr/2012/01/blog-post_3553.html
    Φρύνη
    Απάντηση


  5. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΦΡΟΝΤΙΣΕ Ο ΑΡΣΕΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ...

    AΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ, ΟΤΙ Ο ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΘΕΝΑΡΑ.

    Στις χρονιές 1998-99 το Υπουργείο Παιδείας, υπουργεύοντος του κ. Γερ. Αρσένη, μελέτησε και αφαίρεσε από τα σχολικά βιβλία του λυκείου τα κεφάλαια που έχουν σχέση με το σιωνισμό και τη μασονία .Η πράξη, ασφαλώς, δείχνει, ότι οι δύο δυνάμεις, το Ισραηλιτικό Συμβούλιο και η μασονία, διαθέτουνε γερές προσβάσεις στην εξουσία, αφού επιβάλλανε την άποψη τους. Έτσι, τα ελληνόπουλα δεν ενημερώνονται για τα δύο αυτά παράκεντρα εξουσίας, που δρουν....


    στην ελληνική κοινωνία. Οπωσδήποτε ρόλο παίξανε και τα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο όνομα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ποίων, άραγε, δικαιωμάτων, όταν υπονομεύεται η ελληνική κοινωνία;

    http://anti-ntp.blogspot.com/2011/07/blog-post_7025.html


    ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΡΑΪΧ!

    ΣΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΣΤΑ ΣΕΠΟΛΙΑ ΕΒΑΛΑΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ
    ΑΛΛΑΧ

    http://hellenicrevenge.blogspot.com/2012/05/blog-post_7816.html
    Φρύνη





    Φρύνη


    Απάντηση
  6. Ακομα και στα Δημοτικα, τα Θρησκευτικα καταργηθηκαν....Εκει που πρεπει να παρουν τα παιδια τις στοιχειωδεις γνωσεις. Φωναζουν οι ερμοι οι παπαδες, φερνετε τα παιδια στα κατηχητικα σχολεια, αλλιως δεν θα καταλαβουν τιποτα απο Χριστο. Θα βγουν σε μια ανιση μαχη για τη ζωη, γυμνα, χωρις πολεμικο εξοπλισμο, και χωρις Χριστο ολα επιτρεπονται. Δηλαδη ιδιοι με τους Αλβανους και τους Πακιστανους....
    Απάντηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια