Powered By Blogger

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018



Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018


Συλλαλητήριο Αθήνας 2018: Επιτυχία η παγίδα; Μίκης η Μίκυ Μάους;






Πιστεύω ότι δόθηκε μια μοναδική ευκαιρία να ‘’ξαναγνωριστούμε’’ να ‘’ξανασυστηθούμε’’ και να ‘’ξανα αγαπηθούμε’’ εμείς οι Έλληνες…. 

Και ίσως αυτό να ήταν και το μεγάλο λάθος της μασονίας…. 

Παίζοντας με τη φωτιά ξύπνησαν το πατριωτικό αίσθημα των ελλήνων πράγμα το όποιο μπορεί να φέρει ολοκληρωτική ανατροπή στα σχέδια τους…. 

Τώρα το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. 









Όπως ακριβώς τα γράφεις είναι τα πράγματα, ΠΑΝΑΝΔΡΕ.
Κι αν ζούσε ο Αρχάγγελος, τα ίδια θα έγραφε...
ΝΑΙ... ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ... "ΞΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΣΤΗΘΟΥΜΕ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ! 
ΝΤΟΜΠΡΑ... ΜΠΕΣΑΛΙΔΙΚΑ ΚΑΙ... ΧΡΙΣΤΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ!



Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΩΣ ΑΠΛΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ!




Τα πιόνια έλαβαν και πάλι θέσεις. 

Στόχος για άλλη μια φορά ο τσαλαπατημένος ελληνικός λαός. Συνταγές δοκιμασμένες και πανούργες από την συμμορία της μασονίας των τοκογλύφων.

Ο Μίκης και πάλι σε νέες ‘’περιπέτειες’’… 

Όχι ο αγαπημένος  Μίκυ Μάους των παιδικών μας χρόνων αλλά αυτός της εφιαλτικής ενήλικης ζωής μας … 

Ο Θεοδωράκης … 
Ο σκοτεινός άνθρωπος των αμερικανών, ο βουλευτής του Μητσοτάκη και μέχρι πρόσφατα θερμός υποστηριχτής του τουρκοεβραίου Axel Cipra, δεν πρόκειται να πάρει από εμένα ούτε συγχώρεση αλλά ούτε και συμπάθεια για τη νέα θεατρική παράσταση που έπαιξε. 

Θεωρώ ότι είναι και πάλι βαλτός από τη μασονία για να κοιμίσει το πόπολο.  

Ένας λαϊκός ‘’ήρωας’’ ένα ‘’παιδί του λαού’’ σε ρόλο πάντα χρήσιμο για να συνεπάρει αλλά και να ξεγελάσει και πάλι τους χιλιοπροδομένους Έλληνες. 

Λίγη  ροζουλί μπογιά από ημέτερους στους βρώμικους τοίχους του σπιτιού του και νάτος πάλι ο μπαγιάτικος ξανάγινε ‘’φρέσκος’’ ήρωας! 

Έτοιμος να οδηγήσει τους Έλληνες σε εξέγερση αλλά και σε…. πτώση μιας δωσίλογης κυβέρνησης των χθεσινών (;) συντρόφων του… 


Συμπατριώτες μου τα πράγματα είναι απλά. 

Μια φορά προδότης για πάντα προδότης! 

Και μην ξεχνάτε ποτέ ότι ένας ‘’αριστερός’’ , όπως ο ίδιος αποκαλείται,  είναι λόγο ιδεολογίας διεθνιστής. 

Επομένως δεν πιστεύει στην έννοια έθνους. 

Μερικά πράγματα είναι αυταπόδεικτα.


Επίσης θεωρώ ότι οι μασόνοι επέτρεψαν να πραγματοποιηθεί χωρίς πολλά προβλήματα αυτό το ανεπανάληπτο συλλαλητήριο. 

Λίγο θέατρο ότι καθυστερούν κόσμο στα διόδια, λίγη αδιαφορία από τα βοθροκάναλα γύρω από το θέμα, μερικές προκλητικές δηλώσεις υποβάθμισης αυτής της προσπάθειας από ημέτερους δημοσιογράφους και πολιτικούς  προκειμένου να δείξουν ότι το σύστημα προσπαθεί να προστατευτεί και έτοιμη η παράσταση! 

Και όλα αυτά γιατί υποψιάζομαι ότι θέλουν να δημιουργήσουν εκλογές και οικουμενική 200+ βουλευτών για να αλλάξουν το σύνταγμα που τους ‘’ενοχλεί’’ σε πολλά από τα σχέδια τους  αλλά και για να κλείσουν με συνοπτικές διαδικασίες ζητήματα που έχουν προτεραιότητα για το ΝΑΤΟ όπως είναι το σκοπιανό ζήτημα, η μεγάλη Αλβανία αλλά και η επιστροφή της Τουρκίας στο μαντρί με μοιρασιά του αιγαίου. 

Φυσικά όλα σε βάρος της πατρίδας μας. 

Για να τα επιτύχουν όλα αυτά θέλουν συντριπτική αληθοφανή πλειοψηφία στη βουλή, νωπή εντολή και ένα εκτονωμένο λαϊκό αίσθημα.


Οι τοκογλύφοι έχουν την οξυδέρκεια , τα εργαλεία μέτρησης αλλά και την πείρα να αντιληφτούν ότι αυτή η κυβέρνηση έκανε πολλά και μαζεμένα σε βάρος των ελλήνων και όπου νάναι θα ξεσπάσει επανάσταση. 

Ίσως προτιμούν λοιπόν να ξεγελάσουν και πάλι το πόπολο με μια ελεγχόμενη ‘’επανάσταση’’ και εκλογές εκτονώνοντας το θυμό των ελλήνων αλλά ταυτόχρονα  με μια οικουμενική κυβέρνηση όλων των δοσίλογων –παλαιών και νέων- να βγουν ενισχυμένοι και να συνεχίσουν τον αποδεκατισμό της χώρας μας αλλά και τον διαμελισμό της ….. 

Τα νέα κόμματα που πρόκειται σύντομα να δημιουργηθούν αλλά και οι ανακατατάξεις στις ηγεσίες των υπαρχόντων θα διασκεδάσουν αρκετά αυτές τις υποψίες…..

Δεν καταπίνω το δόλωμα ότι δεν μπορούσαν να ακυρώσουν αυτό το συλλαλητήριο. 

Μια ‘’ξαφνική’’ ένταση στο Αιγαίο, μια δολοφονία ενός προβεβλημένου πολιτικού προσώπου, μια στημένη διαμάχη ‘’αριστερών’’ με πολίτες παραμονές του συλλαλητηρίου με μερικούς νεκρούς, και τόσα άλλα, ήταν εύκολο γι αυτούς να στηθούν. 

Τα έχουν ξανακάνει άπειρες φορές σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο διαχρονικά. 

Ολόκληρες χώρες γκρεμίζουν και πιστεύετε ότι δεν θα μπορούσαν να ακυρώσουν ένα συλλαλητήριο και ειδικά όταν απειλεί ένα τόσο σοβαρό γι’ αυτούς γεωπολιτικό ζήτημα ; 

Φυσικά όλα τα παραπάνω δεν ακυρώνουν τη συγκλονιστική προσπάθεια και συσπείρωση των ελλήνων κάτω από την ομπρέλα της Μακεδονίας μας ενάντια στους δοσίλογους και τους τοκογλύφους. 

Ούτε φυσικά θα άφηνα μια τόσο μεγάλη ευκαιρία για συσπείρωση όλων των ελλήνων κάτω από ένα μεγάλο εθνικό θέμα. 

Το αντίθετο. 

Πιστεύω ότι δόθηκε μια μοναδική ευκαιρία να ‘’ξαναγνωριστούμε’’ να ‘’ξανασυστηθούμε’’ και να ‘’ξανα αγαπηθούμε’’ εμείς οι Έλληνες…. 

Και ίσως αυτό να ήταν και το μεγάλο λάθος της μασονίας…. 

Παίζοντας με τη φωτιά ξύπνησαν το πατριωτικό αίσθημα των ελλήνων πράγμα το όποιο μπορεί να φέρει ολοκληρωτική ανατροπή στα σχέδια τους…. 

Τώρα το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. 

Πιστεύω ότι η πατριωτική συσπείρωση επετεύχθη και μάλιστα θα διογκωθεί…. 

Και αλίμονο τους!



Να θυμάστε αυτό που σας έχω πει πολλές φορές: 

‘’ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ’’….





ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ





Υ.Γ.

Αφιερωμένο και πάλι στον μέγιστο σχολιαστή, πατριώτη και ιντερνετικό φίλο που έφυγε από κοντά μας. 
Τον φοβερό ‘’Αρχάγγελο Ohne Gnade’’…   







ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια