Powered By Blogger

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2010

Βόμβα Γιακουμάτου...

Σήμερα το πρωϊ, σε πρωϊνή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμούMEGA, ακούσαμε τον βουλευτή κ. Γιακουμάτο, ο οποίος ήταν προσκεκλημένος στη συγκεκριμένη εκπομπή, να λέει, μεταξύ των άλλων, πως αν η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είχε εισαγάγει προς ψήφιση το γνωστό μνημόνιο με τη διαδικασία που απαιτούσε την ψήφισή του από 180 βουλευτές τότε θα το ψήφιζε και η Νέα Δημοκρατία.
Η δήλωση αυτή μας άφησε εμβρόντητους. Εμείς είχαμε άλλη εντύπωση. Κάτι τέτοιο δεν έχουμε ακούσει από τα χείλη του Αντώνη Σαμαρά και δημιουργεί σε μας τους απλούς πολίτες πλέον την εντύπωση ότι....
η Νέα Δημοκρατία καταψήφισε το μνημόνιο εκ του ασφαλούς και ότι ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία στην ουσία δεν διαφέρουν σε τίποτα σε ότι έχει να κάνει με τη θέση της χώρας υπό την κατοχή του ΔΝΤ.
Πιστεύουμε ότι τέτοιες δηλώσεις καταστρέφουν την όλη προσπάθεια του Αντώνη Σαμαρά να μην μπει η Νέα Δημοκρατία στο κάδρο του μνημονίου και του ΔΝΤ και τεθεί σε ίση μοίρα με το ΠΑΣΟΚ.
Εμείς πάντως, αν και δεν είμαστε κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας για να ξέρουμε τι γίνεται στο εσωτερικό του κόμματος αυτού, έχουμε διαφορετική άποψη από αυτήν του κ. Γιακουμάτου για τους εξής λόγους:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια