Powered By Blogger

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Δεν αντέχουμε άλλο να …«καταπίνουμε» ΑΥΤΟ που μας…πλασάρουν για Δημοκρατία!!!

Πρόεδρε και σύντροφε,

είναι γεγονός ότι το «καράβι» όχι μόνο βούλιαξε, αλλά έχει γίνει «συντρίμμια» εδώ και 3-4 δεκαετίες. Λαμβάνοντας υπόψη τους φυσικούς νόμους ΤΙΠΟΤΑ δεν καταστρέφεται ΜΟΝΟ του. Το καταστρέφουν ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. Εν προκειμένω εκείνοι που «ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ» το Κράτος έχουν ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ.
ΕΔΩ, Πρόεδρέ μου, δυο τινά συμβαίνουν:

Ή δεν θέλετε (για κάποιους λόγους) να τους πιάσετε (όχι ΔΕΝ μπορείτε)

Ή μας θεωρείται…μαλάκες (το…μας…αναφέρεται στην…«πλέμπα», τον κοσμάκη που έβαλε «πλάτη» για να σωθεί το κατασκυλευμένο και λεηλατημένο Κράτος απ΄τα ανθρωποειδή «πιράνχας» της πολιτικής-πρωτίστως-και του…«συστήματος»)
Οι εφημερίδες…«βοούν»: «Ο κόσμος του Επενδυτή», της 21-23 Αυγούστου, γράφει για κομπίνες ΔΙΣ ευρώ με ένσημα του ΙΚΑ. ΕΔΩ…ή παρεμβαίνει εισαγγελέας για το…«ψευδές» της Εφημερίδας ή παρεμβαίνουν οι Υπουργοί ΜΑΣ.
ΔΕΝ μπορούν ή ΔΕΝ…θέλουν οι Υπουργοί μας;;; στα…τσόλια οι άχρηστοι!!!
Πρόεδρέ μου μάθε πως ΚΑΝΕΝΑΝ από το 90% του Ελληνικού Λαού δεν τον νοιάζει αν ο οποιοσδήποτε Υπουργός λέγεται…Λοβέρδος ή Παπακωνσταντίνου ή Κατσέλη ή…ή…
Αποτέλεσμα (που δεν βλέπω) ζητάει η…«πλέμπα»
Εκείνοι που «κόπτονται» για το…όνομα του Υπουργού είναι τα «συμφέροντα», οι «αεριτζήδες» που…«κονομάνε» μ΄ένα τηλεφώνημα, εκείνοι που…«γλιτώνουν» τους φόρους και…«γεμίζουν» τους δρόμους με…καγιέν, τα δάση με…βίλες, τις μαρίνες με…γιοτ.
Ξέσκισέ τους, πρόεδρέ μου, τους απαταιώνες, τους λωποδυταραίους.
Διέλυσε την συνομοταξία της πολιτικής «ανομίας»
Μην κάνεις πίσω, αδελφέ, έχεις ΜΑΖΙ σου τους πολλούς. ΑΥΤΑ τα…λαμόγια είναι…οι ΛΙΓΟΙ.

άντε…να…τελειώνουμε μ’ αυτά τα…. καθίκια.
Δεν τους αντέχουμε άλλο. ΜΑΣ…πνίγουν!!!
Δεν αντέχουμε άλλο να …«καταπίνουμε» ΑΥΤΟ που μας…πλασάρουν για Δημοκρατία!!!

Rate This
Quantcast

Αφήστε σχόλιο ή trackback: Trackback URL.

Σχόλια

  • Γιάννης Παπαϊωάννου On Αυγούστου 29, 2010 at 8:49 μμ

    H απόλυτη ηττα της γενια τους πολυτεχνείου. Προεδρε μου…Πρόεδρε μου… προέδρε μου. Μόνο εσυ μπορείς… εσυ είσαι ο ενας ο εκλεκτός και εμείς μαζίσου.
    Ελεος. Ειναι αυτος πολίτης;

    H απόλυτη ηττα της γενια τους πολυτεχνείου.
    Να πιστευουν ότι το ένα τζάκι είναι καλύτερο από το άλλο.

  • Αντώνης On Αυγούστου 29, 2010 at 8:51 μμ

    Με συγχωρείς ρε “σύντροφε” αλλά φοβάμαι πως κάπου δεν καταλαβαίνω κάτι… Απευθύνεσαι στον Πρωθυπουργό? Απ’ αυτόν ζητάς να δώσει λύση στο πρόβλημα? Μα καλά ή παραλογίζεσαι (με το συμπάθιο για την έκφραση) ή μας δουλεύεις κι εσύ ψιλό γαζί… Είναι δυνατόν να απευθύνεσαι σε κάποιον να διορθώσει τα πράγματα ο οποίος από τα νιάτα του συμμετείχε στη νομή της εξουσίας και θεωρώ πως είναι τουλάχιστον συνυπεύθυνος για την κατρακύλα ενός ολόκληρου έθνους? Ντροπή…

  • iconology2009 On Αυγούστου 29, 2010 at 9:00 μμ

    Μνημείο σωτηριολογικής γραφής του σκοτεινότερου, του πιό ασύλληπτου μεσιανισμού!
    Καλά δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ νοήμων στο παπανδρείκό στρατόπεδο-στελέγχη και οπαδούς μαζί εννοώ-ούτε ένας σοβαρός; Μοιάζει τόσο καταθλιπτικά συντριπτικό αυτό το αδιέξοδο χωρίς δυνατότητα καμιάς διαφυγής!Είναι τόσο ασφυκτική η δύναμη της απέραντης βλακείας που κυβερνά πιά ακόμα και τις ψυχές σ’αυτή τη χώρα. Δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι κάπως έτσι πρέπει νάνιωθαν εκείνοι οι άμοιροι εγκλωβισμένοι αντιναζιστές όταν εγκαταστάθηκε ο Χίτλερ στη Γερμανία.Πνιγηρή ατμόσφαιρα παντού.

    • Γιάννης Παπαϊωάννου On Αυγούστου 29, 2010 at 9:20 μμ

      Άστα τα σύντροφε.
      Το νιώθω αυτό εδώ και μήνες.

      Ασύλληπτη βλακεία. Μάλιστα έχω προσχωρήσει την σκέψη μου και έχω διαπιστώσει ότι με αυτός ξεκινάμε από άλλη βάση.
      Εμείς και όλοι η πνευματικος και κοινωνικός αφρός της κοινωνίας ξέρει ότι ο Γιώργος είναι ανοιακός ενώ η βάση της κοινωνίας αδυνατεί να το αντιληφθεί.
      Την ίδια στιγμή εμείς και δυο τρεις άλλοι, (Στάθης ελευθεροτυπία Γιανναράς κα) δεν έχουμε κανένα συμφέρον από αυτή την άνοια. Τουναντίον ‘Όμως οι πάντες γύρω μας φαίνεται να έχουν. Έτσι η Ελλάδα πήγε περίπατο.

      • iconology2009 On Αυγούστου 29, 2010 at 9:33 μμ

        Βάλε και το Μίκη θεοδωράκη μέσα. Τάχει πεί πολύ χοντρά και τάχει χώσει ανελέητα(χωρίς να αναφερθεί όμως ονομαστικά στο πρόσωπο) αλλά η προβολή στα μίντια δεν ήταν ούτε ανάλογη του μεγέθους Θεοδωράκη ούτε των σκληρών δηλώσεων του.

      • Αντώνης On Αυγούστου 29, 2010 at 9:36 μμ

        Δηλαδή πιστεύεις πως η γυναίκα μου που θα παίρνει 700 περίπου ευρώ λιγότερα κάθε μήνα έχει συμφέρον να υποστηρίζει ένα ανοητούλη που όλοι της γενιάς του Πολυτεχνείου στήριξαν? Θα αναφέρω μόνο μερικά κραυγαλέα παραδείγματα : Δαμανάκη (άνευ σχολίων), Ανδρουλάκης (τι να πεί κανείς γι’ αυτόν τον ΑΚΑΠΝΟ αριστερό που κατάφερε μέσα σε 2-3 χρόνια να μελετήσει σε βάθος όλους τους φιλοσόφους τους οποίους απαγόρευε στους Κνίτες να αναφέρουν ακόμη και το όνομά τους), Μπίστης (ο γλειψιματίας της εκάστοτε ηγεσίας)… Από την μεριά της διανόησης ο κόσμος περιμένει μια πιο γενναία στάση. Και σε παρακαλώ μη θεωρείς τον κόσμο τόσο αφελή και συμφεροντολόγο. απλώς ο πολίτης κοιτάει πως να συνέλθει και να επιζήσει από την πολιτική μιας κάστας ικανότατων πολιτικών λαμόγιων, βλέπε ΓΑΠ, βλέπε χοντρός Νο1, βλέπε χοντρός Νο2, βλέπε Ξυνογιαννακοπούλου (τη Μόνα-Λίζα εννοώ), βλέπε υπουργό Οικονομίας και τελειωμό δεν έχει…

        • iconology2009 On Αυγούστου 29, 2010 at 9:48 μμ

          Αντώνη προτού σου απαντήσω γιά την ουσία του σχολιου σου θα πρέπει να σού πώ ότι ο χαρακτηρισμός γιά τον Υπουργό Οικονομίας είναι απαράδεκτος(βασικά απαράδεκτους βρίσκω και τους χαρακτηρισμούς χοντρούς κλπ αλλά αυτοί δεν ξεπερνούν τα συμβατικά εσκαμμένα). Ούτε ξέρω ούτε με ενδιαφέρει΄τί κάνει(αν το κάνει-παίζει κα αυτό) ο κάθε υπουργός στο κρεβάτι του. Εδώ επιχειρηματολογούμε πολιτικά, γιατί είναι η πολιτική τους που μας ζορίζει και όχι το κρεβάτι τους. Πιστεύω ότι κάθε κόμμα διαθέτει πολιτικούς που μπορεί να γίνουν θύματα τέτοιας κακοήθους χαρακτηρισμού, άρα και το δικό σου, που δεν τοξέρω ούτε και με ενδιαφέρει αφού εδώ προσερχόμαστε σαν οιεαυτοί μας και όχι σαν εκπρόσωποι και απολογητές των κομμάτων μας.
          Χοντρό φάουλ λοιπόν ο ατυχής χαρακτηρισμός.

          • Αντώνης On Αυγούστου 29, 2010 at 9:58 μμ

            Αυτό κράτησες από το σχόλιό μου? Χαίρομαι! Και θα εξηγηθώ αμέσως. Φυσικά και δεν ξέρω τις προτιμήσεις του καθενός. Φυσικά τις σέβομαι και δεν με ενδιαφέρουν. Φυσικά και δεν χρειάζονται αυτοί οι χαρακτηρισμοί αν θες να τοποθετηθείς πολιτικά. Κρατώ τον όρο χοντρός – κι εγώ κοιλιά έχω – ο χαρακτηρισμός μου είχε την έννοια του χοντρόπετσου. Ο στόχος μου ήταν μόνο να δείξω το βαθμό της απέχθειάς μου στα άτομα αυτά που αμαυρώνουν την προσπάθεια και τους αγώνες πολλών ανάμεσα στους οποίους και των δικών μου. Με εκπλήσσει πάντως που δεν λες μια λέξη για το πολιτικό σχόλιο.

            • iconology2009 On Αυγούστου 29, 2010 at 10:40 μμ

              Πάνω απόλα φίλε μου ο πολιτικός πολιτισμός. Αν καταφεύγεις σε υβρεολόγιο εναντίον κάποιου που έχεις (και έχω) ένα δισεκατομμύριο λόγους να αντιστρατεύομαι πολιτικά, μένω με την απορία γιατί επικαλείσαι ένα προσωπικό του στοιχείο(αν είναι και ελεγμένο,που και να είναι δεν μας ενδιαφέρει…)που δεν αφορά κανένα μας; Το ξέρεις ότι αυτή είναι συνήθως η τακτική των προβοκατόρων; που στη διάθεση τους να συσπειρώσουν την πολιτικά πληττόμενη κυβέρνηση, δημιουργούν τέτοιες εστίες αθέμιτης πολιτικής κριτικής γιά να στοχοποιήσουν μετά την κριτική; Και πώς εγώ ξέρω τί ακριβώς παίζεται με την περίπτωση σου;Ο Παπανδρεϊσμός έχει ξαμολύσει τα σκυλιά του και αλωνίζουν το διαδίκτυο με διάφορα και ποικίλα προσωπεία.
              Γιά την ουσία της ανάρτησης σου έτσι κι αλλιώς συμφωνούμε πάντως.

              • Αντώνης On Αυγούστου 30, 2010 at 1:23 πμ

                Νομίζω οτι καταλαβαινόμαστε… Βέβαια θα σε παρακαλέσω να πάρεις πίσω το περί σκυλιού του Παπανδρεισμού. Το θεωρώ προσωπικά πολύ μεγαλύτερη βρισιά από αυτές για τις οποίες μου έκανες κριτική. Αν και συμφωνώ ότι το παπανδρεικό καθεστώς είναι ικανό να χρησιμοποιεί τέτοιες προβοκάτσιες.

  • vasiliadis On Αυγούστου 29, 2010 at 10:05 μμ

    ρε παιδιά χαλαρώστε!!!

    τι έγινε? τι σας έπιασε?

  • Πούπα Μομφεράτου On Αυγούστου 30, 2010 at 12:53 μμ

    Ερώτηση κρίσεως που αφορά τον συντάκτη του άρθρου και όχι τους σχολιαστές :

    Σας πέρασε, αγαπητέ κύριε, ποτέ απο το μυαλό ότι αυτός που επικαλείστε να μήν κάνει πίσω και τον καλείτε εναγωνίως να Διαλύσει την συνομοταξία της πολιτικής «ανομίας», δέν είναι καθόλου βλάκας (που δέν καταλαβαίνει) αλλά ένας ψυχρός και επίμονος κίλλερ μέρος εξ ολοκλήρου αυτής της συνομοταξίας ????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια