Powered By Blogger

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Το δις εξαμαρτείν του ΠΑΣΟΚ

Από Factorx | Κυρ. 29 Αυγ 2010, 11:54 στην/στις κατηγορίες Πρώτη Σελίδα.

Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο, ο κ. Γ. Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ επιχειρούν να εξαπατήσουν τον ελληνικό λαό πριν από τις εκλογές. Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Τύπου της Κυριακής, η κυβέρνηση θα υποχρεωθεί να προσφύγει εντός του 2010 σε νέα αντιλαϊκά δημοσιονομικά μέτρα, πέραν αυτών που προβλέπονται στο μνημόνιο, καθώς η υστέρηση των εσόδων του φετινού Κρατικού Προϋπολογισμού άνοιξε «μαύρη τρύπα» τουλάχιστον 4 δισ. ευρώ.

Η ΤΑΚΤΙΚΗ αυτή που διδάσκει και εφαρμόζει το ΠΑΣΟΚ είναι γνωστή. Οπως στις βουλευτικές εκλογές του περασμένου Οκτωβρίου ουσιαστικά υπέκλεψε την ψήφο των πολιτών λέγοντας ότι «υπάρχουν λεφτά» για τις παροχές που υποσχόταν, αλλά, αντί αυτών, μόλις ανέλαβε την εξουσία περιέκοψε τους μισθούς και τις συντάξεις, έτσι και τώρα σχεδιάζει τη λήψη νέου πακέτου έκτακτων μέτρων, τα οποία, όμως, τεχνηέντως αποκρύπτει και προτίθεται να ανακοινώσει αμέσως μετά τις δημοτικές, περιφερειακές εκλογές του Νοεμβρίου.

ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ, βεβαίως, ο κόσμος γνωρίζει. Και δεν είναι εύκολο να πέσει στην παγίδα που του ετοιμάζουν. Δυστυχώς, όμως, δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να αποτρέψει την επόμενη επιδρομή του υπουργείου Οικονομικών στην τσέπη του, αφού η κυβέρνηση δεν θα τον ρωτήσει για τα νέα σκληρά μέτρα που προγραμματίζει.

Οσο και να το περιμένουν πλέον οι πολίτες, δεν μπορούν, γιατί δεν είναι στο χέρι τους, να αποτρέψουν το κύμα νέων αυξήσεων που έρχεται στους φόρους ούτε την περικοπή ή ακόμη και την κατάργηση του Δώρου Χριστουγέννων στο Δημόσιο ούτε την πρώιμη είσπραξη της έκτακτης εισφοράς στα κέρδη των επιχειρήσεων ούτε τη σχεδιαζόμενη μείωση στο αφορολόγητο του νέου Φόρου Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας, προκειμένου να «πιάσει» περισσότερους ιδιοκτήτες.

ΑΥΤΟ, ΟΜΩΣ, που μπορεί να κάνει ο φορολογούμενος πολίτης, με την ψήφο του, είναι να καταδικάσει την κυβερνητική πολιτική του ΠΑΣΟΚ, που με τα σκληρά, ακραία μέτρα έχει οδηγήσει σε πρωτοφανή συρρίκνωση τα εισοδήματα και, ως εκ τούτου, την κατανάλωση, αλλά και έχει βυθίσει τη χώρα σε φαύλο κύκλο βαθιάς ύφεσης.

http://www.e-typos.com/content.aspx?cid=11909&catid=7

  • Share/Bookmark
Σχετικά με το post
Από Factorx τη(ν) Κυριακή, 29 Αυγούστου 2010, 11:54 στην/στις κατηγορίες Πρώτη Σελίδα. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

6 σχόλια για “Το δις εξαμαρτείν του ΠΑΣΟΚ”

  1. 11888 says:

    Πολυ φοβαμαι οτι εδω που φτασαμε δεν αρκει μονο η ψηφος για να απελευθερωθουμε.Μαλλον θα χρειαστει να ματωσουμε………κυριολεκτικα.

  2. lornion says:

    η αρνητική ψήφος είναι δύναμη που κατεβάζει τους αθλίους.

  3. ΜΑΥΡΟ
    ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑς
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥς ΦΟΒΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
    ΚΑΙ ΠΡΟς ΘΕΟΥ ΟΛΟΙ ΣΤΙς ΚΑΛΠΕς

  4. ανώνυμος says:

    Γραφει η Ελευθεροτυπία σήμερα, τον τρόμο τους μήπως δημιουργηθεί αντιμνημονιακό μέτωπο.
    Ας κάνουμε πράξη τον χειρότερο εφιάλτη τους

    Εμπρός για ένα μέτωπο αντιμνημονιακό στη βάση εξω απο συγκεκριμμένα κόμματα

    Που να αποτελείται από οπαδούς της αναθεώρησης των όρων του μνημονίου μέχρι αυτούς που τάσσονται υπέρ της αθέτησης του χρέους. Δεν περισσεύει κανείς

    Ψηφίζουμε υποψηφίους που προέρχονται από την ΝΔ (όχι μητσοτακικούς ή έστω φίλους των μητσοτακικών που δεν έχουν ταχθεί κατα το μνημονίου), από το ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ. Απαιτούμε από όλους να κάνουν δηλώσεις κατά του μνημονίου, δεν φοράμε κομματικές παρωπίδες.

    Μαυρίζουμε υποψηφίους που υποστηρίζει η Ντόρα, το ΠΑΣΟΚ και η ΔΑ. εν αναφέρομε στο ΛΑΟΣ αυτοί είναι καραγκιόζηδες προφανώς τους μαυρίζουμε όπου κατεβαίνουν μόνοι τους.

    Πάμε να ψηφίσουμε η αποχη βολεύει τους μνημονιακούς

    Κεντρικό μας σύνθημα είναι Κάθε ψήφ στο ΠΑΣΟΚ-Ντορα-ΛΑΟΣ σημαινει νέα μείωση μισθού νέες αυξήσεις στα τρόφιμα

  5. akis says:

    sumfono .oxi apoxi….mavro.kai min peftoume stin pagida oti dn mporoume na kanoume tipota.apo mas ejartatai.apo mas.

  6. ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. says:

    Όταν τα ΜΜΕ λένε ότι δεν μπορούμε, αυτό σημαίνει ότι φοβούνται ότι μπορούμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια