Powered By Blogger

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Oι ναυαρχίδες του έντυπου τύπου στρέφονται κατά της Κυβέρνησης και του μνημονίου

Βήμα και Καθημερινή κατακεραυνώνουν την τρόικα και το μνημόνιο

Δύο από τις εφημερίδες που είχαν εκφράσει στο πρόσφατο παρελθόν τις ελπίδες ότι το μνημόνιο μπορεί να μας οδηγήσει σταδιακά στην έξοδο από την κρίση, ασκούν σήμερα οξύτατη κριτική στην πολιτική που επιβάλλει. Η εφημερίδα “το Βήμα” κάνει λόγο για τις “7 αμαρτίες της τρόικας” και αναφέρεται σε λάθος προβλέψεις και ανεδαφικές συστάσεις των δανειστών μας και σε “γκάφες, ψέματα και… τούμπες”. Η “Kαθημερινή” χαρακτηρίζει “μπούμερανγκ την υψηλή φορολογία” εξηγώντας ότι “η αύξηση των φόρων επέφερε μείωση της κατανάλωσης” οδηγώντας σε “απώλειες πολλών δις ευρώ”. Οι αποστάσεις που παίρνουν από την πολιτική του μνημονίου δύο ισχυρά εκδοτικά συγκροτήματα είναι ενδεικτικές για το που οδηγούνται τα πράγματα στη χώρα….

ZoomNews

Rate This
Quantcast

Αφήστε σχόλιο ή trackback: Trackback URL.

Σχόλια

  • Orestios On Αυγούστου 22, 2010 at 6:42 μμ

    Οι πατσαβουροφυλλάδες κάνουν ότι μπορούν για να προστατέψουν την εθνική προδοσία του GAP κατηγορώντας το ΔΝΤ και την τρόικα.
    Μην ξεχνάτε ποιός έφερε το ΔΝΤ και με το μνημόνιο καταστρέφει την Ελλάδα.

  • iconology2009 On Αυγούστου 22, 2010 at 6:48 μμ

    Κι εγώ θα συμφωνήσω ότι είναι κάπως ύποπτη αυτή η μεταστροφή.Και αν ακολουθήσει κανείς τη συλλογιστική τους ως τα άκρα της μπορεί και να φτάσει σε υπ’οδειξη γιά νέου τύπου μνημόνια. ( Η γνώμη μου πάντως είναι ότι προετοιμάζουν το έδαφος γιά αναδιαπραγμάτευση του χρεους).Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε να δούμε πού ακριβώς το πάνε.
    Παρόλα αυτά ας την εκμεταλλευτούμε σαν μιά ακόμη καλή ευκαιρία γιά αποδόμηση του “παιδιού”

  • varanus komodoensis On Αυγούστου 22, 2010 at 8:18 μμ

    δεν αξιζει καν να ασχολειστε με αυτους τους νταβατζηδες.ειναι πασιγνωστος ο ρολος που παιζουν εντος της ελληνικης κοινωνιας.μισθαρνα οργανα ξενων μυστικων υπηρεσιων υπο την ”αγια σκεπη” της μαμας μπιλντερμπεργκ. ελατε ρε παιδια,τα ξερετε. δεν υπαρχει ΟΥΔΕΜΙΑ αμφιβολια. δεστε μονο ποιοι τις καθοδηγουν ΕΙΔΙΚΑ τις δυο προαναφερθεντες φυλλαδες. δεστε ιδιοκτησια και διευθυνταδες..

  • nick On Αυγούστου 22, 2010 at 9:37 μμ

    εδώ ξεσπάθωσε ο Καρατζαφύρερ κατά του μνημονίου -περίεργα πράγματα – αυτός που ορκιζόταν στην ανάγκη του ΔΝΤ !!!, άρχισαν οι κωλοτούμπες και τι κωλοτούμπες…….μπάντζι τζάπιγκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια