Powered By Blogger

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Σάββατο, 4 Σεπτεμβρίου 2010

Να ποιοι περνάνε καλά..

Περπατάς μερικές φορές και βλέπεις γύρω σου κάτι τύπους, οι οποίοι όχι απλά ζουν μέσα στην χλιδή, αλλά είναι πάρα πολύ προκλητικοί με τον πλούτο τους. Και αναρωτιέσαι, πώς βγαίνουν αυτά τα λεφτά; Πώς περπατάς και βλέπεις ξένους που πριν πέντε – δέκα χρόνια δεν είχαν δεύτερο ζευγάρι παπούτσια, να οδηγούν τα Cayenne και να μένουν σε σπιταρώνες;

Πώς χτίσανε στις πατρίδες τους βίλες και εδώ ζουν σαν πρίγκηπες; Σαν την περίπτωση αυτού του αυτοκινήτου, που βλέπετε στην φωτογραφία. Ανήκει σε έναν 54χρονο Αλβανό, που συνελήφθη για εμπόριο ναρκωτικών από άνδρες της Ασφάλειας Λαμίας.

Ο 54χρονος πέρασε δυο χρόνια φυλακή στο παρελθόν για ναρκωτικά, οπλοκατοχή, απάτη και για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες. Αποφυλακίστηκε το 2008 και απελάθηκε.

Όπως καταλαβαίνετε όμως, με τον τρόπο που λειτουργεί η χώρα μας στο ζήτημα της προστασίας των συνόρων της, δεν ήταν καθόλου δύσκολο για τον αλλοδαπό “επιχειρηματία”, να επιστρέψει στην χώρα μας, φέρνοντας μαζί και την σύζυγό του, αυτή την φορά, η οποία μάλλον λειτουργούσε ως ... λογίστρια!
Κατά την σύλληψή του, βρέθηκαν πάνω του 70 γραμμάρια κοκαΐνης και 14 κιλά ακατέργαστης ινδικής κάνναβης. Πολύ μεγαλύτερες ήταν οι ποσότητες που βρέθηκαν στον σπίτι του, κατά την διάρκεια της έρευνας που επακολούθησε: 10 κιλά χασίς και 200 γραμμάρια περίπου κοκαΐνης.

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επίσης: ένα πιστόλι, δύο κινητά, μια ζυγαριά ακριβείας, τέσσερα αλβανικά διαβατήρια, τέσσερα σημειωματάρια με τηλέφωνα και ονόματα, ένας φορητός υπολογιστής και το ποσό των 450 ευρώ.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, υπήρχαν πολλά περισσότερα χρήματα, τα οποία όμως πήρε μαζί της φεύγοντας, η σύζυγός του, η οποία αυτή την στιγμή αναζητείται.


ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια