Powered By Blogger

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010

Έκληση Παπανδρέου για παράταση στο Μνημόνιο

Ο Γ.Παπανδρέου, θα απευθύνει έκκληση στον Στρος - Καν να παρέμβει και να εξασφαλίσει για λογαριασμό της Ελλάδας μια παράταση - μικρή ή μεγάλη - στο χρόνο επίτευξης των στόχων που τίθενται μέσω του Μνημονίου.
Στο Μέγαρο Μαξίμου αντιλαμβάνονται ότι τα περιθώρια που.....
έχουν τεθεί, μέσω του συγκεκριμένου σκληρού κειμένου, είναι ασφυκτικά και απειλούν να πνίξουν κάθε προσπάθεια μεταρρύθμισης της ελληνικής οικονομίας.
Ο πρωθυπουργός θα διαβεβαιώσει τον ανώτατο αξιωματούχο του ΔΝΤ ότι παράταση δεν θα σημαίνει και χαλάρωση της ελληνικής προσπάθειας, αλλά είναι αναγκαία, για να μην προκληθεί κοινωνική αναταραχή στη χώρα. Ας σημειωθεί ότι ο κ. Στρος - Καν θεωρείται και είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους λίγους υποστηρικτές της χώρας μας στους κόλπους της τρόικας και στις παρεμβάσεις του οφείλονται πολλές από τις διευκολύνσεις που έχει ζητήσει κατά καιρούς η Αθήνα από τους ελεγκτές της. Αντιθέτως, σκληρή έως άτεγκτη, θεωρείται και είναι η στάση που κατά καιρούς έχουν κρατήσει Βρυξέλλες και Φραγκφούρτη, οι οποίες και τώρα δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα συναινέσουν στο ελληνικό αίτημα.
Όπως θα εξηγηθεί, πάντως, στον κ.Στρος - Καν η λύση της παράτασης είναι η μοναδική που μπορεί να βγάλει την ελληνική οικονομία από το αδιέξοδο στο οποίο οδεύει. Προς τον παρόν είναι άγνωστη η αντίδραση του επικεφαλής του ΔΝΤ, αν και η Αθήνα έχει φροντίσει να τον προϊδεάσει, σχετικά με το τι προτίθεται να του ζητήσει.
Προκειμένου δε, ο κ.Παπανδρέου να υποστηρίξει αυτή την τελευταία γραμμή άμυνας που χαράσσει προτίθεται να ξεκινήσει νέο κύκλο επαφών με ευρωπαίους ηγέτες, με αποκορύφωμα την επικείμενη Σύνοδο Κορυφής, η οποία πρόκειται να γίνει τον Δεκέμβριο. NEWSHB

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ;

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΟ ΘΤΜΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΔΕΥΤΕΡΟ Η ΘΡΑΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΝΤ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΡΑΓΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. ΤΟ ΛΕΝΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ.

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ Η ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΑΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΜΑΧΗ.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ!!!

ΜΑΙΡΗ είπε...

Οταν υπέγραφε ο ηλίθιος που κάνει τον πρωθυπουργό τα νούμερα και τους αριθμούς δεν τους έβλεπε? Δεν μας πείθει ότι και να κάνει. Ο σκοπός τους ήταν να ρθουν εδώ και να μείνουν οι ξένοι νταβαντζήδες, τώρα και καλά θα κάνει διαπραγματεύσεις του κώλου για να μπορούμε να χαιρόμαστε ότι τα κατάφερε. Με συμμάχους τα μέσα μαζικής συνχίσεως θα μας ζαλίσουν ότι έκανε το αυτονόητο!! Εκτός κι αν μέχρι τότε του βρούνε να λέει καμμιά άλλη ατάκα.

Ανώνυμος είπε...

μόνο με την υποψία ότι τα 230.000 και άλλα τόσα άκυρα , πολαπλασιαστούν στις επόμενες εκλογές, άρχισαν τα μμε να ασχολούνται. με την αποχή ποίος ασχολήθηκε μάγκες μου;
Δείτε γιατί: http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_11/11/2010_421952

Στηρίζουμε λευκό!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΛΕΩ : ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ. ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Η τρίτη δόση του Δεκεμβρίου [9δις ευρω] οπως και οι δυο προηγούμενες είναι bail-out δηλαδή οπως γνωρίζουν οι πάντες στο εξωτερικό δίδονται απ ευθείας στους δανειστές μας [τοκογλυφους] [ΒΛΕΠΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑΝΣΕΝ, ΚΡΟΥΓΚΜΑΝ κλπ κλπ] ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ, Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ και…..
Ψ Ε Υ Δ Ο Ν Τ Α Ι Α Σ Υ Σ Τ Ο Λ Α [κυβερνητικοί -εξαπτέρυγα και ΜΜΕ!!!]

Αρα θα δοθει και η τριτη δοση [και αυτη με το τοκογλυφικο κυμαινομενο επιτοκιο 5,5%] και θα φορτωθει ΚΑΙ ΑΥΤΗ στο ελληνικο δημοσιο χρεος μαζι με τους υπερογκους τοκους της και μαζι με τις ΥΠΟΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΡΙΝ [καθως και την προμηθεια -μιζα- των ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ...] ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ -ΛΑΜΟΓΙΑ -ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ…

Ανώνυμος είπε...

Την μήνυση για έσχατη προδοσία λόγο μνημονίου δεν υπογράψατε όμως ….

Ανώνυμος είπε...

G.A.P. ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΗ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΑΛΛΗ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙΣ? ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ

michael είπε...

Μια ιδέα κακιά μου περνά από το μυαλό. Θα την πω, εξάλλου όλα είναι πιθανά.
Μήπως ο GAP με τις αποτυχημένες αλχημείες του και τις μεγάλες αποτυχίες σε όλους τους τομείς, του έχουν αναθέσει αυτό το έργο για να θεωρηθούμε όλοι οι Έλληνες Ανίκανοι των περιστάσεων και γι αυτόν τον λόγο θα μας βάλουν στον σβέρκο κανένα ξένο εγκάθετο ρομπότ; Δεν ξέρω...αν το αντιληφθώ και άν είναι πράγματι έτσι, τότε να κάνουμε όλοι οικονομίες να προμηθευτούμε Καλάσνικοφ, θα μας χρειαστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια