Powered By Blogger

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

μη γίνεται τελικά αληθές.

Η πρωθυπουργός κα Μαργαρίτα Παπανδρέου

To “Ποντίκι” παρουσιάζει τον… εφιάλτη, 20 χρόνια μετά!

Με ένα πρωτοσέλιδο που αποτυπώνει όλη την παθογένεια της ελληνικής πολιτικής πραγματικότητας, η εφημερίδα “Το Ποντίκι” παρουσιάζει τις… προοπτικές της χώρας “20 χρόνια μετά….”

Η εφημερίδα εμφανίζεται με ημερομηνία 2 Δεκεμβρίου του 2030 και αναφέρει ότι “μαίνεται η μάχη για το 15ο Μνημόνιο”. Η τότε πρωθυπουργός Μαργαρίτα Παπανδρέου, δηλώνει ότι είναι “μονόδρομος η διάσωση της χώρας”, ο τότε πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης λέει “όχι σε Μνημόνιο μέχρι το 2040-μπορούμε να μηδενίσουμε το έλλειμμα”. Η τότε πρόεδρος της ΔΗΣΥ, Αλεξία Μπακογιάννη ζητά “να πληρώσουν οι κηφήνες του δημοσίου”. Ταυτόχρονα, ο Καραμανλής λύνει τη σιωπή του από τη Ραφήνα, ενώ αναμένονται δηλώσεις του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη!!!

Το “Ποντίκι” αποδίδει μέσα σε πέντε αράδες το δράμα της ελληνικής πολιτικής σκηνής. Οικογενειοκρατία, πολιτικό και οικονομικό αδιέξοδο, θυσίες χωρίς ελπίδα. Για όσους έχουν απορίες για τα new entries στο πολιτικό σκηνικό, η Μαργαρίτα Παπανδρέου είναι κόρη του σημερινού πρωθυπουργού και η Αλεξία Μπακογιάννη κόρη της Ντόρας.

i
1 Votes
Quantcast
Αφήστε σχόλιο ή trackback: Trackback URL.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια