Powered By Blogger

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

ΕΚΤΑΚΤΟ: Νέα παραίτηση στο Υπουργείο Οικονομικών! Εκτός και ο Διομήδης Σπινέλλης

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Οκτωβρίου 17, 2011
Νέος αναβρασμός στο Υπουργείο Οικονομικών!
Την παραίτησή του υπέβαλε ο γενικός γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών, Διομήδης Σπινέλλης.
Αυτή η εξέλιξη θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη για την οικονομία και της κινήσεις της κυβέρνησης να πατάξουν τη φοροδιαφυγή, αφού ο Δ. Σπινέλλης ήταν ο άνθρωπος που μπορούσε να κάνει τις ηλεκτρονικές διασταυρώσεις.

9 Σχόλια to “ΕΚΤΑΚΤΟ: Νέα παραίτηση στο Υπουργείο Οικονομικών! Εκτός και ο Διομήδης Σπινέλλης”

  1. nickvel είπε

    ΕΝΑΣ – ΕΝΑΣ
    ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΡΓΗΣΑΝ
  2. Aristeidhs5wra είπε

    Θεωρείται ιδανικό να σας διασταυρώνει ο Ροτσιλντ? Δεν εχεται καταλάβει ακόμα τι παίζεται στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση? Θα εκχωρήσετε την ελευθερία σας στους τραπεζίτες???? ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΑΣ!
    • ΜΑΡΙΑ είπε

      Μηπως η εντολή ήταν μη θιχτούν οι ημέτεροι -σπόνσορες διαπλεκόμενοι κλπ λαμόγια και την έκανε με ελαφρά αναλογιζόμενος το κράξιμο ή ακόμα και τις ευθύνες;; “αποτάξω απ εμού το ποτήριον τούτο;; Ελπιζω να μιλήσει κι όχι δικαιολογ’ιες “προσωπικοί και οικογενειακοί λόγοι” ως συνήθως. Ο αλλος ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ο υφυπουργός οικονομικών -Κουρσελάς- πού βρίκσεται;; ΧΕΣΤΗΚΕ πανω του μόλις παρενέβη ο Εισαγγελέας. Α! ΡΕ ΕΡΠΕΤΑ!
  3. Aristeidhs5wra είπε

    ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΠΙΝΕΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ!
  4. fufutos είπε

    Όντως ο Δ. Σπινέλλης είναι αξιόλογος, παρότι πασόκος. Δεν νομίζω πως καταρρέει το ηλεκτρονικό πληροφοριακό σύστημα γιατί δεν νομίζω να το έχει αναπτύξει αυτός (δεν θα του έφταναν έτσι και αλλιώς οι εργατοώρες γιατί είναι και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών), αλλά μάλλον την “κάνει” προτού αμαυρωθεί και το δικό του όνομα.
    • κριμα χασαμε το πρωινο σοου. τζοκιν με κολαν, μετα στο γραφειο, μπανιο και επειτα στα καναλια. επισης την καθημερινη εικονα του οδηγου του που κουβαλαγε τα ρουχα. αλλα απο την αλλη δεν ασχολήθηκε με το προσωπικο σαν πρασινοφρουρος σαν κατι φρουτα συμβουλους που περασαν.
      ολα τα αλλα τα εκαναν οι ιδιωτικες εταιρειες!
  5. St. Nick είπε

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΙΝΑΤΣΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ???
  6. Миша είπε

    Toν έδιωξαν , λένε, γιατί καθυστερούσε να βγάλει την φοροκάρτα…
    Τωρα που δεν θα τον φυλάνε τον Σπινέλλη μπορώ να πάω να το βρώ το «μωρελι μ΄» να μου εξηγήσει εκ του συστάδην τα ευεργετήματα της παράδοσης όλων των προσωπικων μου δεδομένων στον Σαλλα και τον Λάτση;;;
    Τη φωτο την κρατάμε για να μη λαθέψουμε την Τετάρτη….
  7. Rio είπε

    Ο κ. Σπινελλης που το ’10 εστειλε απο λαθος σημειωματα περαιωσης μεχρι και σε δημοσιους υπαλληλους, ενω απο οσα σωστα εσταλθηκαν ενα σωρο ειχαν λαθη στα ποσα; Κι εσεις περιμενετε διασταυρωσεις της προκοπης;
    Η οι διασταυρωσεις οδηγησαν και σε καποιους που δεν επρεπε να οδηγησουν και εχοντας υποσχεθει την λιστα καποιοι εχουν τεραστιο προβλημα, η ο εισαγγελεας μετα τις δηλωσεις περι λιστας που υπηρξε και ..χαθηκε κατι βρηκε, η ο σωζων εγκαιρως εαυτον σωθησεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια